Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel motiváljam magama, ha...

Mivel motiváljam magama, ha elfogy a lelkesedés a fogyókúrát illetően?

Figyelt kérdés
Illetve, hogy tudtok elállni ha párotok vagy barátok pizzázni hívnak vagy eleve olyan helyre megyünk ahol nincs más kaja csak hízaló gyors étel?
2011. okt. 3. 17:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Hát igen, de valaki csak a hibáiból tanul, mondhatsz neki akármit, majd ha ez se meg az se válik be, majd akkor fog valami 'hosszabb távon is eredményes' megoldást keresni.

Hagyni kell, szerintem, majd rájön...

2011. okt. 4. 10:12
 12/31 anonim ***** válasza:
szerintem azoknak az embereknek, akik egészségesen akarnak élni, is befigyel néha a pizza utáni vágyakozás. csak az a különbség, hogy egy egészségesen étkező ember, aki fogyókúrázik, nem engedheti meg magának ezt a luxust (ha deficitben akar maradni, akkor máshonnan kell - hasznos - étkezéseket megvonnia és baromi éhes marad), míg az, aki egészségesen étkezik és súlyt tart, havi 1-2x bűntudat nélkül lenyomhat egy pizzát.
2011. okt. 4. 10:27
 13/31 anonim ***** válasza:
nem vágom pizzával mi a probléma. egy nem kur.vanagy pizzán éppen túl sok hús nincs, de energiára sem lehet nagy mennyiség.. a sajt lehet rajta zsíros, de abban legalább fehérje is van, többi feltét szerintem kevés, csak az ízük miatt vannak, és egy adag fehérlisztes tészta.. hát, tessék, akinek ez kell.. alkalmanként pedig senki sem fog elhízni tőle, tökmindegy.. csak diéta alatt a diétát kéne követni, ezért ez a kib.aszott neve.
2011. okt. 4. 10:41
 14/31 anonim ***** válasza:

erről beszélek, hogy szerintem sincs vele nagy gond, leszámítva persze a fehér lisztet, aminek vércukordobáló hatása van, meg a sajtot, ami ugye telített zsír... ezek sem egészség, sem fogyás szempontjából nem ideálisak, de ezért írtam, hogy egészséges életmód mellett bele-belefér

diéta mellett viszont nem, mert én is úgy vagyok vele, hogy ha egyszer csinálom, akkor nincs jajj csak egy kis csipegetés, meg ez a csoki belefér, hanem toljuk rendesen! :D ez persze nem azt jelenti, hogy nem kívánom meg, de ez már más lapra tartozik, mert ugye kívánhatja egyszer az ízét az ember, másrészt meg jót tesz a lelkének, hogy valami finomat, különlegeset evett (csajok értik mire gondolok), és nem kellett kihagynia a baráti találkozót. Épp ezért írtam valamelyik előző hsz-ben, hogy el lehet menni olyan helyre is, ahol nemcsak pizza van, és onnan már rajtad áll, hogy csak megveszed a pizzát, telibef.sva ezzel a diétát (mert mondjuk megérzed az illatát és nem tudsz ellenállni), vagy a salátát rendeled meg.

hidd el, nekem sem akkor kísértés egy pizza, ha otthon ülök a tananyag felett és közben eszem a pufirizst csirkesonkával, hanem ha barátokkal találkozunk és rajtam kívül mindenki azt eszi. de szerintem aki közömbösen tudja fogadni azt, ha mellette a kedvenc kajáját eszik úgy, hogy neki nem szabad, az egy alien :D

2011. okt. 4. 10:50
 15/31 anonim ***** válasza:

"egy nem kur.vanagy pizzán éppen túl sok hús nincs, de energiára sem lehet nagy mennyiség"

egy 28 cm-s sonkás sajtos pizza kb. 1200 kcal... szóval azért ez nem olyan, hogy bevágok egy szeletet, az még belefér...

2011. okt. 4. 10:52
 16/31 anonim ***** válasza:
az egy alien, jól szóltál! :)
2011. okt. 4. 10:52
 17/31 anonim ***** válasza:
hmm.. akkor vagy én élek energiapocsékoló életet.. és akkor 1200kcal az kb. semmi (nekem) vagy aki étrendet követ, az kövesse és ne pizzázzon :D
2011. okt. 4. 12:24
 18/31 anonim ***** válasza:

Aczél-nak: Aki fogyókúrára adja a fejét, én úgy gondolom, hogy majd látja a negatív következményeit:igenis bírja ki ha már belekezdett, majd ha látja a jo-jó-effektust rájön,hogy ez így eredménytelen,és arra is rájön, hogy ha ezután mindig kicsit odafigyel az étkezésére nem kell sanyargatnia magát 2 havonta,és ezzel tönkretennie a szervezetét, hanem a fokozatosan elért ideális testsúlyát szinten tudja tartani, meg tudja őrizni.

Nem?

2011. okt. 4. 12:34
 19/31 anonim ***** válasza:

igen is, meg nem is.

"majd látja.." látja? egy mai 16 éves lány aki már 3. alkalommal kezd "fogyókúrázni" az mit lát? ez egy példa csak, minden életkorral, és férfiakkal kapcsolatban is el lehet ezen gondolkodni.

de amúgy igazad van, csak hát ehhez következetes embereket kellene alapul venni, ami valljuk meg, eléggé irreális, mert nem következetesek :D

2011. okt. 4. 12:41
 20/31 anonim ***** válasza:

12:34-vagyok, és megint Aczél-nak :-)

De csak látja majd magát, hogy : Hopp, ez a fogyókúra hatásos volt!!- 2 hétig csinos voltam, aztán meg most miért gyarapodom megint??-mert ez lesz a következő kérdése, vagy nem??

2 hónap múlva pedig ha a "fogyókúra előtti" étrendjét követi, több fog rá visszamenni...

Ezt ellövi 1x-2x, aztán rájön, hogy ez így nem megy.

2011. okt. 4. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!