Le akarok fogyni! Mivel motiváljam magam?
mondjuk helyezz el egy tábla csokit egy bokorban jó messze a lakásodtól és így lesz miért elfutni odáig :D
egy milkáért akár egy sprintet is levághatsz :)
Ez nem éppen motiválás, hanem inkább "elrettentés": A hűtőre felraktam egy képet magamról kövéren, így ha kinyitnám, hogy valamit egyek, amikor éppen nem kéne, megtorpanok, és gondolkodom, hogy megéri-e. De persze ez csak a hűtőben megbúvó finomságok ellen véd. Bár a szekrény vagy kamra ajtajára is lehet tenni egy-egy képet.
Ez nekem eddig bevált. :-))
Na akkor itt egy kis motiválás a táplálkozásrol barátaim:
http://www.youtube.com/watch?v=NyB5Wm-IzTE&feature=related
Tőle tanulhatsz a motiválástol kezdve a diétán keresztül az edzésig mindenröl.
1. megeszel valamit, semmi gyors hatása nem lesz. egyszerűen ha rendszeresen sz.art eszel, elzsírosodik a tested, vagy lassabban és egészségtelenül megy a fogyás..
motiváció: ha nem motivál alapból semmi, akkor mi a rákért foglalkozol vele? amikor engem semmi nem érdekelt, akkor napi 1x felkeltem enni, és semmit sem csináltam, max "unaloműzést".
ha érdekel a téma, akkor már motivált vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!