SEGÍTSÉG! Melyik a leghatásosabb fogyókúra?
bocs, hogy meg mertem kérdezni egy név nélküli oldalon, hogy mégis mi a bajod, meg mit és mennyit eszel, milyen alapadataid vannak...ezek ismerete nélkül szerinted, hogyan adjunk tanácsot, ami használ is....
te is egy újabb panaszkodós vagy, aki nem tud lefogyni, de hogy annyit megtenne, hogy alapinfókat megad, ha már kérdez, azt nem...akkor kövér maradsz és fájni fog a gyomrod....ennyi...
Utolsó válaszoló, kötekedő vagy, és sértegetsz... Úgy érzem, én nem sértegettelek, normális ember módjára megírtam mi a problémám, és válaszoltam arra, amit kérdeztél... Nem panaszkodtam, mit gondolsz, ha panaszkodtam volna, nem írtam volna meg, hogy mi a bajom? De megírtam volna! De te már rögtön az első alkalommal belém kötöttél... hogy őszinte legyek nem is vártam tőled mást! Kötekedj csak nyugodtan, sértegess, nem érdekel, attól még, hogy ilyen vagy, én nem fogok lealacsonyodni a szintedre! Köszi, hogy írtál, és megmutattad mekkora gyökér vagy!
Utolsó előtti válaszolónak: igen, vagy hogy bizonyos kajáktól felfújódom, de nem mindig. Ez is van, hogy előjön, van hogy nem. Nekem a tojás szokott problémát okozni, meg a káposzta, ahogy mondtad is, igen. Próbálom megfogadni a tanácsod! köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!