Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG! Agyamra ment a...

SEGÍTSÉG! Agyamra ment a fogyókúra! Mit tegyek és hogyan?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy mindig fogyókúrázom és lelkesít, ha látom,érzem hogy fogytam majd másnap mindent megennék és meg is eszem.

nem tudom mit tegyek.csirkemell és hasonlókat nem tudok mindennap elkészíteni max hétvégén.

szeretnék leadni 3 kg-t már 2 hónapja ezen vagyok és mindig visszahízom azt a pár dkg-ot ami sikerült és hagyom hogy ez és az alakom elrontsa a kedvem. elviselhetetlen vagyok és feszült.

nem tudok normálisan tanulni mert mindig ezen agyalok.

kcalkat számolok és nem bírom ezt már.

segítsetek kérlek. ha valaki ért hozzá írjon és segitsen hogy hogy fogyjak le. szívesen fogyóznék is valakivel. írjatok akár privibe is csak ne oltásokat.

2011. jan. 19. 16:00
 1/3 anonim válasza:

Hali!

Nekem is ez volt a gondom állandóan ezen agyaltam ezért időzítettem a fogyókúrát a nyári szünetre. Ja egyébként ha belejössz huzamosabb ideje figyeleled a dolgokat szinte számolgatás nélkül megtudom mondani mennyi kcal-t fogyasztottál. Minden kezdet nehéz.

2011. jan. 19. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha az update módszert csinálnád? Itt nyugodtan ehetsz csirkepaprikást, pörköltet, sőt édességet is ha megfelelően van elkészítve, nem kell számolgatni a kalóriákat és este 9kor is nyugodtan ehetsz, csak arra kell odafigyelned, mit.
2011. jan. 19. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincs semmi baj! Hidd el nem tud mindneki mindig csirkemellet és halat enni (se idő, se pénz)

én lefogytam így is, és szép lett az alakom

sulis vagyok amúgy

reggeli (amikor felkele, gyümölcsök (narancs, mandarin 1-4 db nagyságtól függően)

suliba eszek egy teljes kirőlésű szendvicset (2 sz kenyér) light margarinnal megkenve, vagy sovány sjat, avgy light mozzerella, vagy sovány sonka, náha párizsi ha nincs más, és zöldségek) szintén suliva gyümik, avgy natúr joghrut, kefír

ebéd: ami itthon van( leves+ második-ha tészta fele adag, krumpli, rizs fele adag+csalamádé és zöldségek a másik fele, vagy 1 tányér főzelék

de mindent megeszek hozzá (pörkölt-kiszedem a husikat, fasírt, csirke, hal, tojás, virsli

uzsi megint gyümölcs

vacsora túró, kefír, njoghurt, ha marad akkor light mozerella, hal, hús, tojás, virlsi-ha nagyon éhes vok hozzá puffasztott búza, és zöldségek

vagy egy alma, narancs, mandarin

ha menzán avgy akkor próbálj fele adagto enni

de jöhet még ha van időd reggeli tej+n. zabpehely, édesítővel, mézzel, gyümölccsel, fahájjal

étcsoki, pár szem korpovit keksz

lesz aki lefog szólni, de a valóság ez, hogy az embernke se pénze, se ideje mindig "diétás" kajákat enni

sprolt mellette és ne éhezz!

2011. jan. 20. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!