Krom tenyleg csokkenti az ehseget?
a chrom betegségre mint bélgyulladásra gondolsz? Mert az igen, én 4 kilót fogytam az enyhébb típusával (colitis)... sürgősen beszélj egy orvossal ez ügyben!
20N
A mozsaras vitamin prospektusában ezt irják tényleg a krómról.
Egy orvostól tudom, hogy a C vitamin segít az édességéhség leküzdésében. 1* 1000 mg/ nap. Próbáld ki nekem segített.
persze hogy nincs gyakorlati jelentősége! kb. szükséges króm mennyiséget elfogyasztod élelmiszerekkel, úgy emlékszem ez valami baromi kis mennyiség, amire szükséged is van..
és mint hogy csodaszerek nincsenek, ez sem az. amúgy drogok veszik el az étvágyat hatékonyan, fogyasztószerekként árulják ezeket, fölösleges lenne leírnom, hogy elég károsak, és utána persze visszaszedi majd' mindenki az elvesztett tömegét, tiszta zsírban...
szerintem legjobb étvágy csökkentő, egy kiegyensúlyozott étrend étkezése. minden szükséges anyagból eleget eszel, kis energia hiányt tartasz, de alapvetően mindened megvan (vagyis a szervezetednek) nem lesz semmi nagy éhség, amúgy is ~3 óránként eszel közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!