Mivel tudnam csokkenti az etel utani vagyamat?
Sokszor nem vagyok ehes, megis kivanom az etelt. Olyan vagyok mint egy kisgyerek, ha meglatok az uzletben egy csokit, akkor nekem ez kell..es addig nincs nyugtom amig meg nem vettem.Vagy pl. ha itthon van vmi finom kaja akkor hiaba hogy nem vagyok ehes, muszaj ennem. Ha nem eszem meg amit megkivanok akkor pedig.. hogy is mondjam.. olyan idegesseg fog el..vagy nem is tudom..feszultseg.Igy pedig a fogyokurak sem sikerulnek sosem...
Mivel tudnam ezt a fajta etvagyat csokkenteni?
Az etvagycsokkento gyogyszerek tenyleg hatasosak? vagy vmilyen etelkiegeszito?
17/L
akaraterőnek hívják... tudom fáj, és könnyebb lenne leszokni a kajáról és a nassolásról mindenféle bogyóval, de minden fejben dől el. ha segít a bogyó akkor életed végéig eszed? mert ha abbahagyod az agyad nem változott semmit, ugyanitt fogsz állni. elhatározod, megcsinálod, harcolsz érte, és szenvedni fogsz. de meglesz az eredménye.
nem akarlak kiábrándítani de az élet minden területén ez fog körbevenni, és nincs mindenre bogyó, előbb utóbb meg kell tanulnod megharcolni azért, amit el akarsz érni sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!