Hogyan tudnám megszüntetni a csokoládé iránti hatalmas 'vágyamat'? :D:D
egyél belőle egy két kockát ;)
amúgy meg az étrendedet kéne átnézni, mert valószínűleg a kelleténél sokkal kevesebb benne a szénhidrát....
Szia!
Tejfölbe vagy joghurtba keverj kakaóport és rakj bele édesítőszert.
Én is nagyon szeretem az édességet, de február óta azt mondtam elég nem eszem ilyen szarokat! Eleinte nagyon nehéz volt!!!! Hatalmas akaraterő kell. Hétvégén szülinapot tartottunk ettem a tortából de most 1 hónapig semmi édesség!! Le győzöm önmagam. :-)
Szia!
Előttem írta valaki a kakaópor, plusz natúr joghurt kombit, bele édesítő, az nagyszerű ötlet, én is szoktam, csak rakok bele ilyen-olyan aromákat is. Pl. mogyoró-, vagy rumaromát.
Sőt olyat is szoktam, hogy kakaópor (natúr!), édesítő, aroma és rakok bele 1-2 kávétejszínt, majd jól elkeverem. Ez teljesen olyan, mintha vlami csokoládékrém...
Ajánlani tudom még, hogy 3-4 szem aszalt fügét rágcsálj el, amikor rádtör a 'csokivágy' az nekem mindig is bevált, nagyon tudja csillapítani az édesség utáni vágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!