Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatalmas a hasam? Mit tegyek?

Hatalmas a hasam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
+és fél hete kezdtem az életmódváltást, fogyok is szépen (-3.5 kiló), (164 cm, most 66 kiló, 70ről indult) de a hasamon semmi változást nem látok. Sajnos az a típus vagyok, aki először hasra hízik, tehát ott a legtöbb a háj... és ha pl. megiszok egy pohár vizet, rögtön meglátszik a hasamon. Az anyagcserém is lassú, pedig napi 1 órát mozgok, izzadok is rendesen, enni mindent eszek, de kb. feleannyit, mint régen. Mit tehetek, hogy idővel nekem is szép lapos hasam legyen, és ne látszódjon meg rögtön, ha bármit, eszem, iszom?
2011. febr. 27. 15:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocs: 3 és fél hete kezdtem :)
2011. febr. 27. 15:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

szia, kérdésedben ott a válasz: Az anyagcserém is lassú, pedig napi 1 órát mozgok

napi 1 óra édes kevés

2011. febr. 27. 15:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Kevés??? Mennyi kéne??? És hogyan gyorsíthatom az anyagcserém?
2011. febr. 27. 15:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

sajnos a zsír onnan megy le legkésőbb, ahova egyébként is könnyen hízik az ember :( nekem pl. szép lapos a hasam és íves a derekam, de hozzá aránytalanul nagy a hátsóm... pedig már 4 kg nekem is lement. csak azt tudom mondani, hogy kitartás, ha tovább csinálod, előbb utóbb lemegy mindenhonnan, és akkor kénytelen lesz a szervezeted a hasadról is eltűntetni a felesleget ;)

egyébként gratulálok, nagyon ügyes vagy, csak így tovább :)

2011. febr. 27. 15:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. febr. 27. 15:55
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

hát azért napi 1 órának szerintm elégnek kellene lennie, ha valaki "csak" fogyni akar. egyébként a napi kajaadagodat oszd 5 felé, így gyorsíthatod az anyagcseréd. persze az se mindegy, hogy milyen mozgás.

mert napi 1 óra laza szobabiciklizés más, mint pl. napi 1 óra kick box edzés :D és pihenő napok is kellenek.

egyébként próbáld ki az intervall edzést, azt írják, az nagyon hatásos :)

2011. febr. 27. 15:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

mozgással az anyagcsere is gyorsul, pl sétálj napi 1 órát és ez melett tornázz is (felülésezz stb..) Egyél kevesebbet, DE NE KOPLALJ!

olajban, zsírban sült kajákat zárd ki teljesen párolt húst egyél és abból is csak pl halat csirkét ami nem hizlal annyira.

ÉS IGYÁL de persze ne ilyen cukros cuccokat, mert hiába nagyon finomak (én is szeretem őket sőt :D) de próbálj minél több vizet inni. Ha elkezdessz fogyózni ne lepődj meg azon, hogy első pár napban még a víztől is hízol, ez azért van mert a szervezeted raktározni akar.

Hormonokkal minden rendben? mert attól is hízhatsz ám.

Hány éves vagy?

amúgy ha háziorvost megkérdezed, ő biztos tud olyan diétákat ajánlani amitől megőrzöd az egészséged.

2011. febr. 27. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok első is én voltam :D
2011. febr. 27. 16:00
 9/12 A kérdező kommentje:
kb. 4X-5x eszem. 1 órát ellipszis trainerezem 3-as fokozaton, és szó szerint csöpög rólam a víz... ne lightosan csinálom, de nem is őrülten..Itt olvastam vmi zöld tea kapszuláról, hogy gyorsítja az anyagcserét.. hol lehet ilyet kapni? És tényleg jó?
2011. febr. 27. 16:00
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

1. a felülés nem fogyaszt

2. kapszula helyett inkább filteres zöldtea, az tényleg segít egy picit (és szerintem olcsóbb is)

2011. febr. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!