Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatalmas a hasam? Mit tegyek?

Hatalmas a hasam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
+és fél hete kezdtem az életmódváltást, fogyok is szépen (-3.5 kiló), (164 cm, most 66 kiló, 70ről indult) de a hasamon semmi változást nem látok. Sajnos az a típus vagyok, aki először hasra hízik, tehát ott a legtöbb a háj... és ha pl. megiszok egy pohár vizet, rögtön meglátszik a hasamon. Az anyagcserém is lassú, pedig napi 1 órát mozgok, izzadok is rendesen, enni mindent eszek, de kb. feleannyit, mint régen. Mit tehetek, hogy idővel nekem is szép lapos hasam legyen, és ne látszódjon meg rögtön, ha bármit, eszem, iszom?
2011. febr. 27. 15:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Csak vizet iszom, sajnos nem vagyok már fiatal, 30 éves, és van egy kisfiam is. Hormonokkal minden ok, genetikám is elég jó, úgy értem, nem vagyok puha, elég izmos alkat vagyok, csak túlságosan szerettem enni és lusti voltam....
2011. febr. 27. 16:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

megint első vagyok, én szerintem ezeket az anyagcsere gyorsító csodaszereket hagyd.

Az nembaj ha izzadsz, igyál akkor is ha nem vagy már szomjas. De tényleg a legjobb megoldás ha megkérdezed a háziorvost. Lefogyhatsz gyorsan, de akkor azt olyan gyorsan is szeded vissza. A doki meg azért csak jobb, biztosabb dolgokat tud ajánlani mint sok más ember.

2011. febr. 27. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!