Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sovány vagyok, de hatalmas a...

Sovány vagyok, de hatalmas a csípőm. Mit tudnék tenni, úgy nézek ki úgy mint egy sovány körte? (Részletek lenn)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.. Kiskorom óta sovány, átlagos testalkatú voltam, de mire jött a pubertás kor, felszedtem egy-pár, jó sok kilót a csípőmre. Fogyókúráztam már (nem koplaltam, csak néha tartottam tisztító kúrát, és fehér kenyeret sem eszek.) Nagyon elegem van, hogy nem tudok felvenni egy normális pólót, mert körte leszek benne.. Csak tunikákat hordhatok.

Valakinek van még ilyen problémája?

Mit tett ellene?

Segítségeket előre is köszönöm!!

2011. ápr. 7. 18:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

bocsánat:

mit tudnék tenni, hogy ne nézzek úgy ki mint egy sovány körte?

2011. ápr. 7. 18:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hány kiló/centi vagy?

Lehet, ha kicsit többet ennél, persze egészségesen, és sokat sportolnál hozzá, feljönne egy kis izom, és esztétikusabb lenne a kinézeted.

2011. ápr. 7. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Optikailag tudsz egy kicsit csalni, hogy válltöméses kis zakót vagy buggyos ujjú blúzt veszel fel, és elkerülöd a nagyon derékra, csípőre feszülő darabokat.
2011. ápr. 7. 18:29
 4/12 A kérdező kommentje:

kb. 165 cm és 56 kiló

hetente 3x járok futni, és 2x kézilabda edzésre

2011. ápr. 7. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:
18%
én azt nem mondanám soványnak...
2011. ápr. 7. 18:36
 6/12 A kérdező kommentje:
a hasamon vagyok sovány, az lapos... de az összes zsírréteg a csípőmön van.
2011. ápr. 7. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
mi az hogy nem mondanád soványnak? az izom nehezebb mint a háj, és nyílván van rajta izom a kézitől és a futástól. szóval na. amúgy igen, válltömés is megoldás, neked alapjáraton iylen az alakod, nem nagyon tudod megmásítani, esetleg súlyzózz hogy a vállaid nagyobbak legyenek.
2011. ápr. 7. 19:12
 8/12 anonim válasza:
fotóóóó ??? :D
2011. ápr. 7. 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Igazából van egy genetikailag meghatározott alakunk amin teljes mértékben nem lehet változtatni:( Sporttal erősítheted, formálhatod a felsőtested, hogy ellensúlyozza az alsótested. Ha nem vagy túlsúlyos, akkor eléggé gyanús, hogy tipikus körte alkatod van.. persze minden alkatnak megvan a hátránya. Nekem nem körte de én is szenvedek az enyémmel:(
2011. ápr. 7. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Fotó nélkül nehéz bármit is mondani.

De a sovány körte kifejezés nagyon aranyos:)

2011. ápr. 8. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!