Mi legyen? A vágyamat kövessem vagy hallgassak a ragaszkodásomra?
Figyelt kérdés
Életem nagy vágya, hogy külföldre költözzek. Ez az életcélom. De anyukám és közöttem nagyon nagy a szeretet és most már nem tudom, hogy mi legyen. Ő nem szeretne velem kijönni, én viszont nagyon! Elméletileg szét szakadok a vágyam és a ragaszkodás között! Segítsetek!2011. júl. 23. 18:18
1/3 anonim válasza:
ha nincs laptopod vegyél egyet szüleidhez meg tegyél egy gépet és ajánlom a skype programot veb kamerával mindennap beszélhettek :D egyik rokonomék is gy vannak és tök természetes nekik :D
2/3 anonim válasza:
A ragaszkodás nem szeretet. Ez esetben az igazi szeretet ha elengeditek egymást, de a kapcsolat megvan azért. Neked meg kell teljesíteni a vágyadat. Anyukád a legnagyobb ajándékot, a szabadságot adja neked, mivel nagyon szeret. Van internet, rajta skipe, tudtok virtuálisan találkozni, és hazajöhetsz meglátogatni időnként.
Ez is erről szól, párbeszédesen, röviden: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :D ment a zöld pacsi
2011. aug. 3. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!