Pontosan hogyan hallgassak a szívemre ha egyszerre két emberbe vagyok belezúgva? /F
Előző:
Szép, mert ez is meg van osztva :S
Mind2-re a másik vonatkozik...
Nos gondolom hogy fiatal vagy de semmi gond!Dobj fel egy érmét!!!Vagy gondolj bele ha mindkettő meghalna akkor melyik hiányozna jobban!!!
Egyiket amúgy tuti jobban kell szeretned vagy ha nem akkor nem szerelmet érzel hanem valami mást!!!
A kettőbe ne menj bele egyszerre mert nem tisztességes és gerinctelen dolog!!!
Nekem fiatalabb koromban volt 3 barátnőm egyszerre és mindhárom tudott a másik kettőről...Nos elég hamar kikoptak egy hónap után,plusz adtak a hírnevemnek egy csajozós strici jelzőt ami még mindig él és ezért nemtok normális lányokat összeszedni.És arról nem is beszélve hogy szegénykéimet megbántottam de korrekt módon sosem hazudtam nekik...Ma már ilyeneket nemcsinálok ,nemcsalok meg senkít akármekkora riherongy is legyen...de ezt a szívatást töbszörösen visszakaptam az élettől azt elhiheted Nekem!!!
Sok sikert!
Üdv!
És bízzál az első megérzésedben hogy melyik mellett kéne döntened!!!!
facebooknak egyik ilyen lájkolós oldalán olvastam, hogy kérdezd meg magadtol, hogy melyik embernek tudnád mondani, hogy hiányzik, szereted.
nem pont így van, de ilyensmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!