Fogyokurazok! Ti mit csinaltok este ha megeheztek es barmit megtennetek egy laktato vacsiert? Hogy lehet eluzni az ehseget avgy elvonni a figyelmet rola?
Mer hülye vagy!!! Nem tudsz táplálkozni helyesen, gőzöd nincs róla mi az!!! Műveld ki magad ezen a téren, és ne a nők lapja café-t meg a hasonló degenerált fórumokat olvasgasd, ahol a tudatlan cucuk osszák egymásnak az észt!!!
Este is lehet enni, roston csirkét párolt zöldséggel, bármikor!! Naponta 5-6 étkezést kell beiktatni, és tudni kell, mit mivel, miből mennyi kell, milyen minőségű stb....
Lehet hogy hulye vagyok..viszont mar sokfele fogyokurat probaltam...tornazni futni se vagyok lusta.
Reggeli: piritos
10orai: 2 alma
ebed:parolt zoldseg rizzsel es tojassal
delutan: joghurt aztan estere mar kopog a szemem es hiaba szeretnek enni valami konnyut miutan megeszem , kivanok sorba mindent a hutobol:)
amugy 170 cm vagyok es 78kg. Voltam mar 94 is de 62 is....amugy jo alakom van szep arcom de nagyon hizekony vagyok...a csaladba senki sem kover!
segitsetek!
Nehéz kérdés. Próbálj meg ilyenkor egy jó adag salátát benyomni. Legyen változatos, pl sok paradicsom, répa, uborka, fejes saláta, jégretek, stb-stb. Vásárolj eleve úgy, hogy estére ezek a dolgok benne legyenek a hűtődben, akkor nem kell lemenni a boltba és elidőzni a milkás standnál :)
Szerintem ebből ehetsz annyit, hogy jól lakj, jobb, mintha felfalnád a fél hűtőt. Ha még azt is kibírod, hogy nem teszel rá öntetet, hanem csak ráfacsarsz egy kis igazi citromlevet..máris hős vagy.
Én legalábbis így tennék. :)
Reggeli: piritos
10orai: 2 alma
ebed:parolt zoldseg rizzsel es tojassal
delutan: joghurt aztan estere mar kopog a szemem es hiaba szeretnek enni valami konnyut miutan megeszem , kivanok sorba mindent a hutobol:)
Na erről beszélek!!!! Nem tudsz táplálkozni... nem fogyókúrákat kell próbálgatni, hanem tudni mi hogyan működik!
Reggelire piritós? Alma a tízórai?
Az ebéd az egyetlen viszonylag normális étkezésed
Ezt koplalásnak hívják, ilyenkor lelassul az anyagcsere, az izomzatot bontja a szervezet a fehérjehiány miatt, a zsírhoz meg iszonyatosan ragaszkodik. Teljesen rossz az étrended.
19.14-es vagyok. Én a helyedben picit többet engednék meg magamnak reggelire pl. Attól beindul az emésztés is.
Aztán ebédre egyél húst is, mondjuk kevés barna rizzsel, sok zöldséggel. Uzsi lehet szintén egy kis csirkemell, de már csak zöldséggel, és kevesebbet, mint ebédre. Vacsira pedig annyi zöldség, amennyit csak akarsz, de persze ezen lehet könnyíteni, ha már megy a fogyó. Ha beáll a szervezeted arra, hogy a "fajsúlyosabb" kajákat reggel ill délelőtt eszed, nem szabad hogy este éhes legyél. Elvileg. Kitartást. Amúgy én megértelek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!