Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyokurazok! Ti mit csinaltok...

Fogyokurazok! Ti mit csinaltok este ha megeheztek es barmit megtennetek egy laktato vacsiert? Hogy lehet eluzni az ehseget avgy elvonni a figyelmet rola?

Figyelt kérdés
Most kezdtem megint fogyozni...vagyis kezdtem volna de nem tudom mi van velem egy napig se birom...estere total ehes vagyok...regebben meg azt is kibirta ha naponta egy joghurtot ettem ...22L kb 20kg sulyfolosleggel!
2010. febr. 9. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
igen én is teát iszok és abszolút beválik. de jó a tej is.
2010. febr. 9. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:

"Reggeli: piritos

10orai: 2 alma

ebed:parolt zoldseg rizzsel es tojassal

delutan: joghurt aztan estere mar kopog a szemem es hiaba szeretnek enni valami konnyut miutan megeszem , kivanok sorba mindent a hutobol:)"

Sok szénhidrát, kevés tápanyag. Ezért vagy éhes. A szénhidrát fokozza az éhséget, meg a tápanyaghiány is.

A tízórai kivételével nagyon gáz.

Reggeli: csak szénhidrát, gondolom, fehér lisztből.

Kellene: teljes kiörlésű vagy rozskenyér 1 szelet (vagy két kicsi szelet), sonkával, rengeteg zöldséggel. Cukor nélküli teával vagy frissen facsart gyümölcslével (a 100%-os bolti is hízlal).

Ebéd: rizs hízlal, gondolom, ebből is fehéret eszel. A barnában ugyanannyi a kalória, de legalább van benne tápanyag, a fehérről meg lehántják azokat a részeket. Néha lehet enni, mértékkel.

Kellene: párolt zöldség vagy saláta hússal, a fehérje nagyon fontos.

Délután: joghurt jó, de csak ha natúr, a többi állatira hízlal, sok benne a cukor.

Este: mint az ebéd, normális adag, este 6 körül.

Ha utána még kell valami, max. alma, narancs. De ha vacsizol, nem fog kopogni a szemed.

2010. febr. 10. 12:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: ja és az ajánlott cukros teát estére felejtsd el, nem csak estére. Reggel se jó. Max. mézet tehetsz bele, egy keveset. Az se diétás, de legalább nem egészségtelen.
2010. febr. 10. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:

jaj persze... kihagyja még a teát is, aztán csodálkozik, ha nem tudja betartani egy hónapig se. Egy normális fogyókűrába belefér MÉG A TEA IS. Amúgy meg egy edzőtől hallottam, hogy "amikor nassolni akarsz, igyál teát".

Százszor jobb, mintha csipszet ennél...

2010. febr. 10. 18:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Tea jó, csak édesítőszerrel.

Tényleg szénhidrátos az étrend, amíg nem közelít a súly a kívánthoz ki kellene iktatni, aztán utána néha barna rizs.

Nagyon fontos minden nap a hús/máshonnan származó fehérje fogyasztása, különben nem a zsír, hanem az izom fog eltűnni.

Sokféle köretet lehet készíteni, amik finomak is, rengeteg zöldség van, lehet variálni őket.

Diétás édességek is vannak (konkrétan alacsony ch tartalmúra gondolok), ilyen pl. a túró. Ezt is sokféleképpen lehet variálni.

2010. febr. 10. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!