Én is fogyókúrázok, kb. még 5kg-t szeretnék fogyni. A táplálkozásomra figyelek oda meg heti 6órát tornázok Rubint Réka Dvd-re.
24L
2011. aug. 17. 10:51
2/11 anonim válasza:
Április óta minusz 20kg, most a cél 5-10 kg fogyás(egyesek szerint elég 5 kg fogyás még, szóval majd meglátom a tűkörben.)
2011. aug. 17. 11:05
3/11 anonim válasza:
1-2 kg-tól szeretnék megszabadulni ami felment nyáron(lángos,fagyi,lepcsánka stb.)szeptember elejére szeretném elérni és néha csinálok felüléseket meg járkálok sokat,sétálok csak lemegy :)
2011. aug. 17. 11:14
4/11 anonim válasza:
Először 5 kg-t szeretnék fogyni, majd utána még 2-3-at. De azt majd meglátom annak függvényében, hogy hogy nézek ki.:) Tornázok rengeteget és napi ötször eszek kis adagokat (vagy még többször), ami jobbára fehérjéből áll, a szénhidrátot csökkentettem. :)
2011. aug. 17. 12:16
5/11 anonim válasza:
Szia, 10-12 kg-tól szeretnék megszabadulni. Most a kéthetes anyagcsere diétán vagyok, utána kb 4-5 hétig norbi kaját rendelek és le fog menni. Heti kétszer edzek (kardio + erősítés) többre nincs időm a gyerek mellett.
2011. aug. 17. 14:28
6/11 anonim válasza:
Én 50 kg felesleggel rendelkeztem, amikor azt mondtam: elég. Még kb. 30 kilótól szeretnék megszabadulni.
Norbi Update módszer szerint élek. Imádok enni...
Pár hónap, és dögös leszek :DDDDD
34/N
2011. aug. 17. 15:22
7/11 anonim válasza:
sulikezdésre akartam rendbehozni magam, ez kilókban abszolút nem sikerült, cm-ben viszont igen. most azért min. 4 kg-t le akarok adni, de nem számít, hogy mennyi idő alatt. szeptembertől újra kondizni kezdek, most csak súlyzós edzés+futás. :)
17L
2011. aug. 17. 17:17
8/11 anonim válasza:
bocs az offért aki április óta adott le 20 kg -ot hogy csinálta?Egy kis segítség kellene!Köszönöm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!