Hogyan győzitek le az éhséget?
Figyelt kérdés
Sokat kell fogynom ,több mint 20 kilót !2010. aug. 15. 08:47
1/7 anonim válasza:
Egyél gyümölcsöt vagy - lehetöleg nyers - zöldséget, igyál sok vizet vagy édesitetlen teát.
2/7 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Az előzőekkel egyetértve azt tenném hozzá, hogy pl. a puffasztott búza, rizs ilyesmi alig tartalmaz energiát, de a szükséges rostokat, egyéb anyagokat igen és feltölti a gyomrot, ezzel is csökken az éhség.
Nekem pl. néhány szem mazsola is eltünteti az éhséget, de alapvetően a gyümölcsöket javaslom.
3/7 anonim válasza:
Zsírbevitelt csökkenteni, a cukorbevitelt, ami az éhségérzetért felel, NEM megvonni, és sokat mozogni.
20 kilót amúgy kb 1 év alatt fogyhatsz úgy, hogy a szervezetedet nem barmolod szét.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom és nem akarok divatdiétákkal fogyni !
Milyen sportot javasoltok ?
2010. aug. 15. 09:43
5/7 anonim válasza:
Én egyszer úgy győztem le az éhséget, hogy olyan barackot ettem amin ilyen szösz volt, de lemostam, aztán később derült ki, hogy penész volt, és napokig nem volt étvágyam.
6/7 anonim válasza:
Egyél soksok gyümölcsöt meg zöldséget, nagyon finomak! Salátákat öntet nélkül egyél. Én a mexikói salátát imádom pl, az nagyon finom mindenképpen, simán elélnék csak mexikóival:] Jah és én nem vagyok annyira éhes, hogyha sok vizet/teát iszom. Állítólag az almaecet is csökkenti az éhségérzetet (1 ek. almaecet + 1 pohár víz). :)
7/7 anonim válasza:
ha éhes vagy egyél!
hány kg vagy? milyen magas? hány éves? mit sportolsz? és mit, mikor és mennyit eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!