Mit tegyek? (részletek lenn)
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Decemberig szeretném leadni a hasamon levő 6-8 kiló felesleget! Járok heti 2x akrobatikus rock and roll-ra! Mit csináljak még mellette, hogy lemenjen a hasam?2011. szept. 13. 21:19
1/5 anonim válasza:
Változtass az étkezéseden! Csipszeket, szénsavas üdítőket ne fogyassz, édességekből csak keveset. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt is bátran fogyaszthatsz. Sose egyél "pukkadásig"!
2/5 A kérdező kommentje:
Ez eddig is így volt!!! És mégis meghíztam 4.-be!!!
2011. szept. 13. 22:37
3/5 anonim válasza:
AHA persze...majd a zöldségektől híztál el,mi? -.-
Ne hazudj magadnak...meg nekünk sem:)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem hazudok... Ahogy először megjött az első menstruációm onnantól folyamatosan híztam!
Már 4kilón túltettem és még maradt kb. 6kiló! De amióta figyelek mit eszek azóta sem fogytam egy grammot sem!
Pedig rengeteg zöldséget ettem!!! És mégsem fogytam!
Tudtok esetleg valami edzéstervet javasolni???
pl.: hasprés 50 vagy valami ilyesmi amibe leírjátok mennyit kéne belőle csinálnom!
2011. szept. 14. 20:59
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul mondtam... nem 4.-be híztam meg! 6.-ba híztam meg!
2011. szept. 14. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!