Hogy tudnék arányos alakot elérni? Részletek lenn
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, 1 éve járok egyetemre, azóta teljesen rendszertelen az étkezésem, általában pizzát szoktam rendelni, és elég sok sört iszom. Mindig is vékony alkat voltam, kb pálcikaember, most viszont a combom, fenekem megnőtt egy kicsit, a hasam meg még sokkal jobban. Viszont a mellkasom, kezeim, lábam térdtől lefele még mindig vékony. Mit javasoltok, hogy minél előbb lemenjen (főleg a hasam), és arányos legyen az alakom?2009. szept. 8. 16:35
2/3 anonim válasza:
sztem neked nemis hájas, hanem puffadt a hasad, a sok pizzától, meg sörtől. hiába csinálsz felüléseket, ez nemfog elmúlni, amíg nem változtatsz az étrendeden, és nem csökkented a sörödet
3/3 anonim válasza:
Középsuliban menzán jó kaját adnak, egészséges is...xD Odaadjam az ebédjegyem?:D
Najó, komolyra fordítva a szót:
Sörözéssel szerintem mindenképp hagyj fel...Pizza..háát..:/ azt se nagyon kéne...az árából már rendelhetsz egészséges kaját is és nem leszel kövér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!