Jelenleg izomból fogyok?
Novemberben váltottam életmódot, le is adtam májusig 20 kg-t.
Most nyáron kicsit vesztettem a motiváltságomból, így elég sokat ettem, de közbe persze bicikliztem is, így 1 kg-t sem híztam.
Az elmúlt kb 1 hónapban nem ettem annyi fehérjét, mint előtte, pl az esti túrót töröltem, mert már hányingerem lett a szagától is.. Helyette inkább gyümölcsöt ettem.
Az utóbbi 1 hétben elég sz@rul érzem magam, sok a gyomorsavam, stresszes vagyok... Lement 3 kg, kb 4 nap alatt.
Most ez akkor izomból volt?:( És miért csak most kezdtem el izomból fogyni? Iktassam be újra azt az undorító túrót?:(
Mostanában így néz ki egy napom:
Reggelire kb 60 g glyx kenyér + 100 g cs.mellsonka + saláta
10 órai kb ugyanez, csak kisebb szendvics
Ebéd ami itthon van, abból fél adag (általában csirkemell/pulykamell/hal)
Vacsi gyümölcs
De elvileg ha nem eszünk elég fehérjét, izmot kezd bontani a szervezet...
És én mostanában nagyon nem kívánom a fehérjét dolgokat, nagyon elteltem velük
Nem koplalok.
1300 kcal mindig megvan, az a minimum nálam.
"őő, hát nem valószínű, ugyanis tömegelésnél aki kondizik nem véletlen zabál szénhidrátot."
jah fehérjét meg csak viccből eszünk, a csirkemell rizs kombóból a csirkemell meg a turmixből a fehérje csak azért van benne mert őőőőőő. valójában persze ipari mennyiségű szénhidrát kell. de ha nem eszel mellé fehérjét akkor felzsírosodsz és ennyi. a megfelelő fehérjebevitellel lehet izmot is építeni. a fehérje pont annyira fontos (legalább 2g/tsk...) mint a ch.
kérdező: ez a hirtelen fogyás nem biztos hogy izom csak, valszeg némi víz meg kitudja még mi távozott, viszont sajnos a fehérje eleve elengedhetetlen lenne... nem csak a túróban van fehérje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!