Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A ducibb kismamák mennyit...

A ducibb kismamák mennyit híznak terhesség alatt?

Figyelt kérdés
183 cm vagyok és 90 kg. Tudom, hogy a jó súlyom, 72-75, mert voltam annyi ilyen magasan és nem voltam akkorsem sovány, mások szerint sem. Azt hallottam, hogy akin van felesleg, kevesebbet hízik terhesség alatt. Ez igaz? Baba előtt ésszel szeretnék leadni kb 10 kilót, hogy ne menjek 100 fölé babával... Mit tanácsoltok?
2011. aug. 18. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
barátnőm elég kövéren esett teherbe és asszem 6 kilót hízott pluszban terhesség alatt ami nem sok viszont utána 20-at felszedett szoptatás alatt(amikor az emberek általában fogynak) ő sem evett sokkal többet mint amúgy, igaz soha nem is sportolt semmit.
2011. aug. 18. 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:
pont az a baj ha eddig nem tudtál nemet mondani és elhíztál akkor terhesség alatt és után meg még engedékenyebb leszel magaddal és valószínű a mostaninál (ami már eleve több mint kéne) többet fogsz enni. tehát már most össze kéne állítanod egy étrendet ami kevesebb kalóriát tartalmaz és terhesség alatt pedig tényleg csak annyit enni amennyit kell ,és nem nassolni állandóan a babára hivatkozva.
2011. aug. 18. 13:20
 13/16 anonim ***** válasza:

*akkorsem vagyok chipszabáló, mekibe járó, kólaivó, plussz még dohányzó aránytalanul dagat, lógó hájjal rendelkező nő,

Elhiszem, és nem is mondtam ilyet. De nem csak a tortától és a chipstől lehet elhízni, meg a kólától. A csirkétől és a salátától és a joghurttól és a gyümölcstől is el lehet hízni, ha rendszeresen többet eszel belőle, mint amennyire szükséged van. Pedig mind egészséges. Az éhségérzet meg sajnos nem igazodik ahhoz, hogy aznap mennyi kalóriát vittél be, nem veszi figyelembe, hogy megvolt a szükséges kalóriamennyiség.

2011. aug. 18. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sajnos a nagyon duci kismamám közé tartoztam. Terhesség alatt 8 kg-ot híztam,abból 5-öt az utolsó két hétben(41.héten szültem)-vizesedés miatt. Nagyon rosszul voltam ez első 3 hónapban,alig maradt meg benne valami..

Utána sem ettem eszetlenül,nem voltam kívánós,sőt...

Szülés után és szoptatás alatt is sok lement,viszont utána minden visszajött,és 3 hete annyi voltam,mint amennyivel a fiamat szültem. Azóta Norbi féle Update-et csinálom és 3 hét alatt lement 7kg. Ajánlanám a figyelmedbe,mert ezt lehet csinálni akár majd a pocakosságod alatt is...

2011. aug. 18. 14:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 16 kilót híztam. Az első 7 hónapban 6 kg-t, aztán abbahagytam a mozgást (előtte hetente 3-szor jártam edzőterembe), mert már akkora pocival, csak kismamajógára tudtam járni. Na akkor fel is ugrott még 10 kg.
2011. aug. 18. 17:06
 16/16 anonim válasza:
Én az első terhességemet 96 kilóval kezdtem,sokat hánytam és 90 kg voltam mikor szültem.A másodikat szintén 96 kilóval kezdtem,egyszer sem hánytam és 102 kg voltam szülésnél.A harmadik babámat 95 kilóval kezdtem és 98 voltam szülésnél és egyszer sem hánytam.
2011. aug. 18. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!