Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Terhesség után adipex? Tapaszt...

Terhesség után adipex? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Nyilván már nem szoptatok,de szabályszerűen bele vagyok rokkanva a rajtam maradt pár kilóba ami egyszerűen nem mozdul.Mindig sortoltam de a baba mellet nem áll módomban ....
2011. aug. 15. 05:54
 1/4 bix ***** válasza:

" rajtam maradt pár kilóba ami egyszerűen nem mozdul"

ezt definiálnád? mit próbáltál? mit ettél? mit mozogtál?

tudom hogy a gyerek mellett szívesen mondják hogy nincs idő, meg energia, meg fáradt vagyok, meg egyébként is. de az a helyzet hogy a koplalással nem oldasz meg semmit. az adipex pedig egy elég agresszív étvágycsökkentő gyógyszer, ami antidepresszáns is, hatását tekintve gyak egy fél kiflivel kihúzol egy napot... nem igazán megoldás hosszútávon az a helyzet.

nővérem 2 éve szült, felszaladt rá egy bő 20-as, szoptatás után nekiállt mindenféle dvd-re tornázni naponta egy normálisan összeállított diéta mellett, aztán fél év után szépen fokozatosan szobabicikli majd úszás/futás kombóval visszanyerte az alakját. sőt szerintem jobban néz ki mint előtte...

2011. aug. 15. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem se.

Étvágycsökkentő, vagyis nem leszel tőle éhes egyáltalán, így ha nem eszel semmit, felborul az anyagcseréd, mindenféle hiánybetegségek léphetnek fel, aztán ha abbahagyod és elkezdesz enni rendesen, akkor amit leadtál, minden visszajön, ha nem a duplája.

Én 11 kg-ot szedtem fel terhesség alatt (de volt rajtam túlsúly előtte.)

Magától lement 6 kg, tavaly nyáron ebből még 4 szintén magától, de ez szeptemberre visszajött. Januárban nekiálltam diétázni, 9 kg-ot leadtam. Igaz, hogy fél év alatt, de lement (bár most nem megy tovább:-S)

2011. aug. 15. 08:35
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ!10 kg-ot szedtem fel a Manóval és 3-4 van rajtam de nem mozdul.Nevetségesnek tünhet a 3-4 kg de világ életemben sportoltam,terhesen is 7. hónapig.mindig csinos voltam és most elviselhetetlen hogy az oldalhájam miatt semmi nem jön fel rám.szinte ott a 3 kg meg nagyon pici van hason.mindenki csak legyint mert ahhoz képest csinos vagyok hogy 2 hónapja szültem,de én belekattanok!edzeni nem tudok menni nincs kire hagyni a babát!-((((amikor elmentem sírt értem-(ezt nem akarom!hol lehet jó szobabiciklit kapni jó áron?dvd-re meg egyedül nem csinálom aktivan-(alig eszek,norbis péksüti 1-2 1 nap alatt este 8 kor 2 actívia talán 2-3 barack vagy gyümölcs,de az oldalam nem mozdul-((((((((((((((((((((((

ezek után ötlet?

megköszönném

2011. aug. 15. 15:02
 4/4 bix ***** válasza:

neten keress szobabicót, vagy a környező boltokban. nemrég a hervisben is láttam egész értelmes áron, körbe kell nézni. és találsz majd googliban sajátsúlyos edzéseket is. ha nem császároztak akkor simán tolhatod őket. fekvők húzódszkodások, tolódzkodás, kitörés guggolás, stbstbst:) csak kreativitás kell hozzá ;)

sok sikert hozzá.

2011. aug. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!