Hot Iron? Tapasztalat valaki?
Teljesen jó.
Viszont ha nem vagy kalóriadeficitben,nincs pontos diétád,akkor ne csodálkozz,ha terhelés hatására az izmok nőnek valamelyest.
Tömegnövelő táplálkozással mit vársz egyáltalán?
Na mindegy.
A diétától fogsz fogyni az edzéstől meg egészséges leszel.
Én elmentem néhányszor, de kiábrándultam amikor végignéztem azokon akik már évek óta jártak. Nagydarab trampli csajok voltak, alig volt az alakukban nőiesség.
Kivéve az edzőt, ő jól nézett ki, habár egy cseppet talán ő is túl izmos volt már.
Mindenesetre fogyáshoz szerintem nem ez a legjobb amit választhatsz.
Ráadásul csoportban az edző nem tud mindenkire odafigyelni és ha rossz tartással csinálod a gyakorlatokat azzal ártasz a gerincednek és csúnya tartást okozhat.
istenem, Kérdező, hogy lehetsz te is ekkora szerencsétlen?
nem is kell idézgetni.. nem eszel szintetikus cuccot meg fehérjét mi? meg 6 után nem eszel, mint egy éhező, max salit.. hogy korcsosul el így a világ.. kinéztem az ablakon: nincs háború. akkor mif@sz van? nincsenek már általános iskolák? ha nem eszel fehérjét, te isten báránya, meghalsz! és mi szintetikus dolgot nem eszel? nem eszel laborban előállított c-vitamint? az szintetikus, de fincsi is.. legalábbis a tested örülne neki.
minimális ismeretek a világról amiben egy darabig muszáj vagy élni, esetleg..
de neked elég lenne, ha készíttetsz magadnak egy szálkásító étrendet, edzéstervet, megfizeted és követed. akkor elérheted amit végül is akarsz, és még tanulni sem kell.
semmi spéci. fogyás továbbra is attól függ, hogy étkezel mellette (amit te normálisnak írtál, leginkább életben maradáson kívül semmire sem jó!) amúgy meg egy sima sport, a súlyzós edzés előnyeivel, esetleges hátrányaival.
az hogy én hogy eszem, nem képez összehasonlítási alapot a ti étkezési szokásaitokhoz. egyrészt azért, mert pl. lehet én le.szarom hogy élek-e vagy halok.
másrészt, ha tegyük fel érdekel hogy jól egyek, akkor edzés miatt annyi energiát kell bevinnem, amitől ti rosszul lennétek, de csúnyán elzsírosodnátok, mint egy oroszlánfóka.
az energia minimumot meg nem irodai munkához szabják meg, hanem az egész napos létezésed energiaköltsége, hogy az entrópiád ne növekedjen (ez már termodinamika) tehát hogy létezzél. tök mindegy, hogy mit csinálsz te napi 8 órában, ez az energiamennyiség teszi ki a napi energiaigényed jelentős részét. mozgás stb. csak ehhez adódik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!