Szedett már valaki Adipex-et, tapasztalat? Melyik hatásosabb a Reduktil vagy az Adipex?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 19:40
1/7 anonim válasza:
Anyukám szedett, és nála nagyon gyors szivverés, és rosszullét keletkezett, ezért abba is hagyta 1 szem után. Más tapasztalatot nem tudok. Van eladó adipex
2/7 A kérdező kommentje:
Neked van eladó?Lehet,hogy érdekelne!!
2009. márc. 30. 19:55
3/7 anonim válasza:
Én szedtem régebben rendszeresen,edzés elött bevettem,és úgy jobban ment minden.
van egy regenon nevű szer is ami sztem gyengébb.
a másik meg ezer mellékhatása van,nem most fog kijönni hanem 5-6 év mulva.
4/7 anonim válasza:
Ne szedj bogyókat a fogyáshoz!!!!!!!!!!!! Hacsaknem végleges fogyást szeretnél...... a véglegest a halálodra értettem!!!
5/7 anonim válasza:
Én rosszul lettem tőle,ájuldozás,magas vérnyomás,halálfélelem.A Reductil hivatalosan kapható és nem ennyire káros!
6/7 anonim válasza:
egy rendes diéta és napi fél óra rendes mozgás eredményesebb lenne.
de ezek az étvágyat is elveszik ami az anyagcserét fogja felborítani amit abbahagyod utána 3szor akkorára hízol. nem beszélve a mellékhatásokról.
7/7 anonim válasza:
az adipex nagyon káros egy ismerősömet a halálból hozták vissza! Ez halálosan komoly nagyon rá lehet szokni NE SZEDD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!