Tapasztalat: chilli tabletta?
Minek az a chilitabletta?
Emberek kérem ne legyenek már bírkák!
Akkor már inkább egyétek magát a chilit,az olcsóbb! De ígyse úgyse használ semmit...
"Férjem diétázik, kiegészítésként nagyon hatékony lehetne a chilli tabletta."
jah legalább olyan hatékony mint a többi kamu semmire se jó de jól hangzó szer. a pénztálcátok vékonyabb lesz, de inkább lepd meg a "férjed" egy jó futócipővel ennyi pénzből, azzal sokkal többre megy.
tapasztalat: a szervezet használ fel energiát. pont. vége. kész. attól, hogy "sza.rul" eszel, mert paprika kapszaicinjét viszed be, még nem annyira "sza.r", hogy mérgezésed legyen, és fogyj.
- azért írtam, hogy sz.arul, mert ha olyat eszel, amitől fogysz, az mérgező, tehát.. értelemszerű a jelzőm rá. a chilli nem ilyen! bizonyos gombák, nehézfémek igen, de.. Sogronra, csak nem terveztek ilyesmit..? O_o
én bizony eszem erőspaprikát, ha erre vagy kíváncsi :D
vagy konkrétan mire gondolsz? nyilván tisztában vagyok bizonyos drogok (adipex és társai) működésével a gyakorlatban, ezek alapismeretek. vagy milyen szerekre gondolsz?
ACZÉL!én még soha semmilyen drogot nem próbáltam és nem is fogok.azt tudom ,hogy az ADIPEX is tartalmaz valamit.szedése alatt nem észleltem semmi olyat amit a drogosok éreznek!mondjuk nem is ismerem azt az érzést!
és írtam neked azt is hogy milyen az a szálkásító étrend?köszike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!