Champix tabletta szedéséről, hatásáról tapasztalat?
Én pár napja kezdtem el szedni.. Az elhatározás megvolt, megyek fősulira, albérlet, nem akarok, és nemis lesz pénzem cigire ( Kék Dunhillt szívok/szívtam, nem a legolcsóbb.)
Az első nap rosszul voltam miután bevettem.
Másnap hánytam is, harmadnap bevettem és gondoltam "trükközök" lefekszem aludni...
Ma bevettem, 20 percre rá elszívtam egy szál cigit, és amint elnyomtam, bocsánat a nyers fogalmazásért, de sugárban hánytam ki a belemet.
Jelenleg itt tartunk, azóta aludtam valamennyit, nem cigiztem, pedig ilyentájban már hívom anyut, hogy vegyen.
Nem kívánom, de erősen fontolóra veszem, hogy szedjem-e tovább, mert rajtam nagyon kiütöttek a mellékhatások...
Egyéni érzékenységtől függ.
A Champix tabletta nélkül is van kegyetlen elvonási tünet, a hányás, fejfájás, rosszullét.
Ezt nem feltétlenül a gyógyszer okozza, kb 60 nap után, ha még mindig rosszul vagy, akkor tudható be a champixnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!