Terhesség után milyen diétával, vagy milyen módon lehet eltűntetni a nagy pocit?
Figyelt kérdés
Már nem szoptatok, 4 hónapja szültem, de még mindig akkora a hasam, mintha terhes lennék, pedig terhesség előtt nagyon vékonyka voltam!2011. febr. 10. 12:29
1/4 A kérdező kommentje:
Terhesség előtt 170 cm magas, és 58 kg voltam, most 170 cm magas, és 68 kg!
2011. febr. 10. 12:30
2/4 anonim válasza:
Szerintem leginkább sportolnod kellene valamit! Diétához annyi, hogy ne egyél kevesebb kenyeret, krumplit, tésztát. Szerintem ez így elég lenne!
3/4 anonim válasza:
4 honapja szultel meg csak ugyhogy ne aggodj. Hamarosan itt a tavasz/nyar, lehet jokat babakocsizni, setalni, addigra a babad is nagyobb lesz jobban fogja elvezni. Terhessegem elott en is hasonlo voltam mint te. 171 magass 58 kilo. Most 1 eves a kisfiam es 171 magass 62 kilo vagyok. Semmit az egvilagon nem csinalok azon kivul, hogy tobbet rohangallok a baba utan, sokat setalunk, jarunk jatszoterre... En az etkezesi szokasaimon nem valtoztattam mert idom sincs kulon fozocskezni, enni... Orulok ha megfozok egy jo nagy paprikas krumplit vagy rakottkrumplit es 2-3 napig esszuk. :) Persze arra vigyazz, hogy ne zabalj edesseget, ne igyal cukros uditot... de meg csak 4 honapja szultel, en meg nem keserednek el a helyedben. :)
4/4 anonim válasza:
A terhesség után mindenkinek nagy marad általában a hasa,és kell 1 év,mire teljesen visszahúzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!