Anyukák, hogyan sikerült eltüntetni a hasatokról a terhesség alatt kialakult narancsbőrt (hájat)?
Szerintem ez alkat kérdése, nem nagyon lehet eltüntetni. A hájat még talán, de a narancsbőrt nem.
A hasizomerősítés és maszírozás biztos nem árt.
Terhesség alatt narancsbőr elleni krém?? Ilyet még nem hallottam. Én úgy tudom, hogy a narancsbőr elleni krém terhesség alatt direkt nem javasolt, a kiválasztódó méreganyagok miatt.
Nem a terhességi csíkokra gondoltál? Mert az ellen tudom, hogy van a terhesség alatt használható krém, de nekem nem terhességi csíkjaim vannak!
Légyszi, olyan válaszokat írjatok már, amiben konkrétum szerepel. Ha azt írjátok, hogy "nem tudom, nekem nem volt, de az a véleményem, hogy nem lehet megszüntetni", ezzel nem sokra megyek.
Terhesség ideje alatt terhességi csíkok kialakulása elleni krémet, olajat ajánlatos használni. Én nem tudok olyan krémről, ami narancsbőr megelőző. A narancsbőr lerakódott méreganyag. Először méregtelenítsd magad valami kúrával. Utána kezdj el hasra való gyakorlatokat csinálni. És maszírozd. A hideg-meleg váltófürdő is jó. Élénkíti a vérkeringést. Én Rubint Réka dvd-re (2009-es) tornáztam. Popsi-csípő/has/comb gyakorlatok vannak. 20-20 percesek, meg egy 40 perces nagyobb edzés. Nagyon hatásos. A has gyakorlatokhoz nem is kell semmi súly. Illetve figyelj a táplálkozásodra, hogy ne egyél sok szénhidrátot. Itt a borítójáról egy link [link]
Ááá ezt kerestem: [link] Innen le tudod tölteni! Youtube-on is van gyakorlat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!