Terhesség alatt szabad a narancsbőrt masszírozni?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, és eszméletlenül sok narancsbőr jött ki rajtam. A férjem kitalálta, hogy minden este megmasszíroz, kimaszírozza a narancsbőrömet, mert később még ennél is rosszabb lesz.
Úgy tudom hogy ez is valamiféle méregtelenítés,ami terhesség alatt nem ajánlott, csak azt nem hogy árthatunk-e ezzel,és tulajdonképpen ez méregtelenítés-e? Nem szeretnénk bajt csinálni.
2009. júl. 21. 18:27
1/2 anonim válasza:
A masszírozást hagyjátok inkább szülés utánra.
38 h
2/2 anonim válasza:
Nem szakember egyáltalán ne masszírozzon, kismamát meg pláne! Sosem tudhatod, milyen pontokat nyom, mit stimulál. Még vetéléshez is vezethet extrém esetben. Egy kis hát- vállmasszázs még belefér. De ahogy írtad, a szervezeti méreganyagoknak sem most van itt az ideje a plusz ürüléshez, és ez még így lesz egy darabig, ha szoptatni is fogsz. A férjed egyenlőre inkább próbáljon megbarátkozni a látvánnyal. A narancsbőr pedig masszázzsal amúgysem tűntethető el csak úgy házilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!