Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem erzitek ugy, hogy a...

Timtimi kérdése:

Nem erzitek ugy, hogy a kaloriamennyisegen belul ugyan, de megis tul sokat esztek? . Ha valaki elmagyarazna nagyon halas lennek.

Figyelt kérdés

Napi 1600 kaloriat fogyasztok, ez ugy ne ki, hogy reggel es delben 450, tizorai 150, uzsi 100, vacsora 150.

pl. a mai ebedet amikro kimertem, mar a latvanytol hiztam 2 kilot:P...250kcal ch, 100 feherje, 100 zsir, a zsir az mandula volt,15g., a feherje egy egesz tojas es ket csak feherje, a ch pedig: 200g sargarepa=70 kcal,200g zoldpaprika=40,200g paradicsom=44, 300g karfiol=90 kcal, osszesen kijonne a 244(majdnem 250)ch....ebbol megettem kb a fele karfiolt, fele repat, a mandulat es a tojast..paprika, paradicsom semmi...iszonyat sok kaja es mind benne van a kaloriahatarban....ilyenkor ugy elgondolkodom, hogy akkor, hogy lehet tobbszor keveset enni....mert ez nagyon sok...

2011. aug. 16. 12:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 16. 14:44
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy olyan időszakom kb 1,5 hónap mikor mániákusan MINDENT lemértem. de tényleg mindent, még egy fél paradicsomot is, hogy hány gramm (konyhai mérlegen) és kiszámoltam ? kcal volt.

Zsírt olajat nem nagyon használtam max kis olívaolaj, de evőkanalanként számoltam (átlag 1 ek-nyit használtam fel, 1 ek 90 kcal).

A kenyeret, zöldségeket, gyümit, sajtot, mindent lemértem, ami alapból 1 adagnak számít (pl. 150 grammos kefir) azon ugyis rajtvolt hogy 100 gramm kefirben 60 kcal van, így értelemszerűen 150 grammban 90 kcal.

Amit megfőztem pl. köles, barnarizs, ilyesmi, azt nyersen mértem le. nyersen kevesebbnek tűnik, mert a rizs a köles stb felszívja a vizet, megduzzad, és pl 50 gramm rizs is rengetegnek tűnt nekem! Főleg ha elkevertem zöldségekkel.

Mivel vega vagyok húst nem ettem (hússal vigyázni kell mert sütés főzés párolás közben összemehet)

Volt hogy 1200, 1400 kcalt is ettem - és RENGETEGNEK ÉREZTEM! de csak mert minimum napi 50 dkg zöldséget, és minimum 30 dkg gyümit megettem (néha volt hogy több mint 50 dkg volt a zöldség! persze nem egyszerre, elosztva az 5 étkezésre.)

2011. aug. 16. 15:01
 23/24 anonim ***** válasza:
Ezt soknak látod? És azt a kajamennyiséget akkor minek láttad amikor felhíztál 130kilóra? XD
2011. aug. 16. 16:33
 24/24 A kérdező kommentje:
nem sokat...csak sz.r minoseget ettem+ hormonok......meg is lett az eredmeny.
2011. aug. 16. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!