Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt nem értem, valaki elmagyar...

Ezt nem értem, valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés
Ha valaki koplal pl 1 vagy 2 hétig akkor pl lemegy 5 kiló és visszajön mert eszik normálisan meg stb. de mindenki azt mondja hogy koplalással csak a víz megy le szóval ennyi erővel valaki koplal 2 hétig lead 5 kilót és ha megiszik 1 liter vizet visszajön? vagy hogy van ez?
2011. júl. 15. 18:58
 1/6 anonim válasza:
Ez úgy van ha elkezdesz koplalni kevesebb energia megy a szervezetbe.És a fogyás azt jelenti h több energiát használsz el mint amennyit beviszel.tehát ha 2hétig a szervezeted megszokja mondjuk a 100 energiát(ez így csak képletes) és utána mondjuk 1000 energia lesz akkor a szervezeted elhasznál annyi energiát amennyit égetsz aznap és a maradék energia zsírrá alakul.tehát kedzesz vissza hízni.ha nem érthtő írd le és megmagyarázom.
2011. júl. 15. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon kedves vagy:):)
2011. júl. 15. 19:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy mindenki azt mondja h csak vizet vesztesz akkor ennyi erővel 1 liter vizet megiszol és az egész visszajön
2011. júl. 15. 19:10
 4/6 bix ***** válasza:

az első bizony téved, mert akkor nem halnának éhen milliók... a szervezet nem szokik meg semmit, csak lassul az anyagcsere koplalásnál, azaz radikálisan alacsony kalóriabevitel mellett ami két dolgot jelent

1: nem tudsz mozogni hatékonyan és így az izmokat is "elveszíted" puha leszel még vékonyan is, a fizikális teljesítőképességed pedig 0 fele konvergál

2:a szervezet "sokkos" állapotba kerül, és mivel értelmes mozgásra a diéta végén képtelen leszel ezért amint kaját kap normálisan brutális ütemben ráállhat a raktározásra így fokozott a kockázata hogy a zsír hamar visszajön.

a sz@rt és sok kaja diéta után is sz@r lesz és sok, nem az okot hanem a következményt szünteted meg, a sok önkínzás után meg a legtöbben rárepülnek a párizsis zsömlére meg a doboz fagyira, mert "hiányzik" és ugyanoda kerülnek vissza

2011. júl. 15. 19:12
 5/6 anonim válasza:
Én koplalással lefogytam 8 kg-ot, és 2 hónap után még egy sem ment vissza ^^" Pedig higgyétek el, nem erőltetem meg magam, nem mozgok semmit. És így már jóval csinosabban nézek ki :D
2011. júl. 15. 19:49
 6/6 anonim válasza:

Utolsó:lehet hogy ettől menőnek érzed magad hogy koplalsz legyél bolodg csak tönkreteszed magad belülről.

Második:a szervezet nem SZOKIK????

2011. júl. 16. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!