Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Nem értem ezt a rendszert....

Nem értem ezt a rendszert. Valaki elmagyarázná nekem?

Figyelt kérdés
Nos, olyanokat olvasok itt, hogy a 90 napos diétában szénhidrát napon lehet-e nutellát enni fehér kenyérrel. WTF?!?! Ha valaki diétázik, minek eszik ilyen szemeteket? Ez számomra érthetetlen. Valaki mondja el nekem, miről szól ez az egész, lehet, hogy csak én vagyok tudatlan, akkor elnézést.
2009. nov. 2. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerü szénhidrátnapon szénhidrátot eszik bár nem tudja mi az ezért kérdez.
2009. nov. 2. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy igazából az egész 90 napos diétának mi értelme van? (főleg a szénhidrát-napnak) Aki le akar fogyni, ne egyen sok szénhidrátot, nemhogy egy egész napig azt zabál.
2009. nov. 2. 18:49
 3/7 anonim válasza:
25%

Örülök, hogy nem dőltél be egyből ennek a baromságnak amit 90 napos diéta címen próbálnak lenyomni a torkodon. A kételyek mindig jók, sose bizonyosodj meg könnyen semmiben! Gyorsan felejtsd el ezt a bohócságot és diétázz, tűzz ki célokat, és küzdj meg értük!

[link]

2009. nov. 2. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a 90 napos diéta erénye hogy sokkal egésségesebb étrendet biztosít. A legtöbb diéta kizár többféle kaját amit amugy hétköznap ennél. Szénhidrát napon szerintem gersilt, kuszkuszt, hajdinát ilyesmit kéne enni persze mértékkel.
2009. nov. 2. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell alábecsülni a 90napos diétát.Én 3embert ismerek aki ettől fogyott,az egyik több,mint 20kilót adott le.Lehet enni szénhidrátot,akkor ha fogyozól,csak tudni kell a nap melyik szakaszában és mivel eszed.Én nem értem a te kérdésed.Csoki diétáról még nem hallottál?Diétázók akár szalonnát is ehetnek csak tudni kell mikor és mivel.A 90napos diétán egynap csak egyfajtát lehet enni.Ezért hatásos.
2009. nov. 2. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha egyszer figyelmesen végigolvasnád, hogy valójában miről szól ez a 90 nap? Működik a diéta, én 23 kg-ot fogytam, azóta is tartom, inkább olvas el és csak akkor kezdd el, ha tényleg akarod és van célod, különben tényleg nem ér semmit. Elárulom, hogy a szénhidrát hizlal a legkevésbé, a fehérje a legjobban.
2009. nov. 5. 00:17
 7/7 anonim ***** válasza:

17 kg-ot fogytam a 90 napossal. A szénhidrát nap azért van, mert arra is szüksége van a szervezetnek. De csak minden negyedik napon van a diéta alatt!! Ebéd főtt tészta, vacsora süti, kalács ilyesmi. Aki szereti az édességet az is be tudja tartani a diétát, mert tudja, hogy minden negyedik napon ehet ilyesmit, nem kell róla lemondania hetekig, hónapokig. Persze mértékkel, nem egy tepsi kakaós csigát kell befalni vagy felzabálni a sarki cukrászda egész készletét.

Ha meg a süti engedélyezett, akkor helyette miért ne ehetne nutellás kenyeret? Én sokszor lekváros kenyeret ettem ilyenkor.

2009. nov. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!