Már megint bűnöztem hogyan állítsam le végre magam, annyit eszek?
reggeli: 3db szezámos-tk lapos kenyér+3szelet csirkemellsonka+1sz light sajt+1db paradicsom
tízórai: egy nagy szelet dinnye volt vagy 2 kilos
ebéd: 2db répa+egy tányér rizs+1natur lében lévő tonhalkonzevr
uzsonna: 1 nagy szelet dinnye, ez tuti volt vagy 3 kilos
vacsora: 1db paradicsom
mit tegyek már maga a dinnye vagy 1500kcal annyit zabálok, hogy álljak le segítsetek kérlek
160cm/40kilos 22éves lány
Nagyon vézna lehetsz, tíz kiló elférne rajtad, és azzal is nagyon vékonynak számítanál. Miért hiszed azt, hogy minél kisebb a súlyod, annál vonzóbb leszel? :((( Így csak alkalmatlan leszel az életre, ha valami katasztrófa beütne, és az erőnkre lennénk utalva, ti lennétek azok, akik az elsők között hullanának el...
Nem értem, mi volt ebben a bűnözés? Másnak a bűnözés csoki, süti, meg ilyenek.. én itt nem látok semmit... a dinnye nem bűnözés, akárhány kiló, mert nagyjából fél óra és kipisiled. Kizárt, hogy akár csak a 7-800 kcal-t eléri az, amit ma megettél, ha mindennap így eszel, azzal tönkrevágod magad. Nem szoktál látszólag ok nélkül megszédülni az utcán?
Nem kioktatni akarlak, nem is szoktam az ilyen kérdésekre válaszolni, mert elég lehangoló, de azért mégis megpróbálom: így nagyon nem lesz jó. Fehérjéből szinte nullát látok egy nap, a csirkemellsonka bakfitty.
Mennyit mozogsz? Ha intenzíven s gyakran sportolsz, akkor nyugodtan ehetsz mellé normális kaját és mennyiséget.
25/L
Ha dinnye nem 5 kiló lenne, akkor normális lenne a kajád.
Illetve nem..
Vacsora 1 paradicsom? :| Csoda hogy nem marta szét még a sav a gyomrod.
Az ilyen embereket hívják a fogyókúrák rémének...
Katasztrófális, amiket írsz... már gondolom a környezetedben lévő embereknek a hajuk kihullik a napi szintű jaj kövér vagyok dumádtól.
Én kb. 10 centivel vagyok magasabb, és 58 kg-nál nem fogok vékonyabbra fogyni, mert az már gusztustalan lenne.
1 hónap alatt fogytam 4 kilót, én durvábban "bűnöztem", mégis lesz.rtam, mert napi 5x eszem azt, amit előírtak, plusz hamarosan mozogni is fogok.
Mindegy, ki mit ír, már az írásodból látszik, hogy nem vagy megelégedve magaddal és még sokáig nem is fogsz.
köszönöm aki segített a válaszával
hát a szivem nekem is szokott néha beszúrni meg szédülök néha meg hirtelen kiráz a hideg de csak ilyenek
meg van amikor úgy húzódik az erem a karomnál de szerintem ennek nincs köze hozzá
nem tudok többet enni, max gyümölcsből tudok sokat enni de ennyi már nem nagyon kívánom a kaját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!