Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megint nekirugaszkodtam, és...

Megint nekirugaszkodtam, és érzem hogy sikerülni fog ismét. Biztatnátok azért?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam vékony, de 26 éves koromban már 100kg mutatott a mérleg.Eldöntöttem lefogyok, és sikerült is, a csúcs 63 kg volt.5 évig tartottam.Aztán megint elszaladt velem a ló, most megint 100kg voltam!Egy hete megint elkezdtem a saját magam által kreált diétát, napra pontosan akkor, mint ezelőtt 8 éve.És az agyam is átállt, nem kívánom a nehéz kajákat, mitöbb egy hét alatt -5 kg mutat a mérleg.Tudom, tudom, ez csak víz, meg salakanyag, mert méregtelenít a szervezetem, de sokkal jobban érzem magam már most.És ha sikerül megint a fogyás, soha többet nem engedem el magam megint.De azért egy-két jó szó, biztatás, esetleg tanács jól jönne:)

Előre is köszi.

34/N

2011. aug. 6. 19:37
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

gratula,gratula,gratula én csak ennyit tudok mondani :)

jó az akarat erőd :) én is most fogyózom pontosan 30napja kezdtem el és én 3-4 kilót tudtam leadni :)

tipp: reggel egyél szénhidrátot utána már csak fehérjét egyél,rengeteg gyümölcsöt és zöldséget egyél a legfontosabb sok vizet igyál és mozogj

sok sikert,drukkolok neked :)

2011. aug. 24. 13:13
 22/24 anonim ***** válasza:
menni fog, én is hasonló mennyiséget szeretnék leadni, nemrégen kezdte bele, hajrá, sok sikert kívánok, majd írd meg ment e :) vagy írhatsz üzit is :)
2011. aug. 24. 14:13
 23/24 anonim válasza:
Hahó várjuk a választ............
2011. aug. 28. 14:56
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha blogot írnál a fogyásodról? Sokan lennénk rá kíváncsiak...
2011. aug. 29. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!