Megint nekirugaszkodtam, és érzem hogy sikerülni fog ismét. Biztatnátok azért?
Soha nem voltam vékony, de 26 éves koromban már 100kg mutatott a mérleg.Eldöntöttem lefogyok, és sikerült is, a csúcs 63 kg volt.5 évig tartottam.Aztán megint elszaladt velem a ló, most megint 100kg voltam!Egy hete megint elkezdtem a saját magam által kreált diétát, napra pontosan akkor, mint ezelőtt 8 éve.És az agyam is átállt, nem kívánom a nehéz kajákat, mitöbb egy hét alatt -5 kg mutat a mérleg.Tudom, tudom, ez csak víz, meg salakanyag, mert méregtelenít a szervezetem, de sokkal jobban érzem magam már most.És ha sikerül megint a fogyás, soha többet nem engedem el magam megint.De azért egy-két jó szó, biztatás, esetleg tanács jól jönne:)
Előre is köszi.
34/N
gratula,gratula,gratula én csak ennyit tudok mondani :)
jó az akarat erőd :) én is most fogyózom pontosan 30napja kezdtem el és én 3-4 kilót tudtam leadni :)
tipp: reggel egyél szénhidrátot utána már csak fehérjét egyél,rengeteg gyümölcsöt és zöldséget egyél a legfontosabb sok vizet igyál és mozogj
sok sikert,drukkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!