Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megint nekirugaszkodtam, és...

Megint nekirugaszkodtam, és érzem hogy sikerülni fog ismét. Biztatnátok azért?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam vékony, de 26 éves koromban már 100kg mutatott a mérleg.Eldöntöttem lefogyok, és sikerült is, a csúcs 63 kg volt.5 évig tartottam.Aztán megint elszaladt velem a ló, most megint 100kg voltam!Egy hete megint elkezdtem a saját magam által kreált diétát, napra pontosan akkor, mint ezelőtt 8 éve.És az agyam is átállt, nem kívánom a nehéz kajákat, mitöbb egy hét alatt -5 kg mutat a mérleg.Tudom, tudom, ez csak víz, meg salakanyag, mert méregtelenít a szervezetem, de sokkal jobban érzem magam már most.És ha sikerül megint a fogyás, soha többet nem engedem el magam megint.De azért egy-két jó szó, biztatás, esetleg tanács jól jönne:)

Előre is köszi.

34/N

2011. aug. 6. 19:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Most csúnyát fogok mondani, de

b*zdmeg k*rvára irigyellek.

Ha nekem csak feleannyi akaraterőm lenne mint neked, boldog ember lennék :D (bár nekem nem fogyáshoz kell.)

2011. aug. 6. 20:37
 12/24 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy:)

Akár mihez is kell, ha nagyon-nagyon szeretnéd, akkor meg kell hogy tudd csinálni.De nagyon kell akarni.NAGYON.

A fiam jövő májusban fog érettségizni, azt mondtam, hogy a ballagásra én kövéren nem megyek, az 1000%!És ennek így kell lenni, ha az ég a földdel összeér akkor is!

2011. aug. 6. 20:44
 13/24 anonim ***** válasza:

Te kövér hájas disznaj vagy lefogysz vagy mész a vágóhídra:@

Amúgy én érzem,hogy sikerülni fog neked..;) Általába jók a megérzéseim:D SIKERÜLNI FOG!!! HAJRÁ:D:D és ámadt egy ötletem igaz majdnem 20 évvel fiatalabb vagyok,de leírhatnánk egymás priviben,hogy mit eszünk aznap..ha tetszik az ötlet vároma privit:)

2011. aug. 6. 22:54
 14/24 anonim ***** válasza:

Na hogy megy a fogyókúra?:)

Első vagyok amúgy:D

2011. aug. 12. 10:40
 15/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megingathatatlanul haladok előre:)Igaz, a mérleg elég lassan indul meg, eddig -6nál járok, de menzi is volt közben, olyankor tele vagyok vízzel:(

Nagyon remélem, hogy sikerülni fog.Most nem tudom, hogy ez a -6 kg sok, vagy kevés 3 hét alatt, de úgy emlékszem, hogy az első fogyásomnál eleinte gyorsabban peregtek a kilók.

Rosszul mondtam, nem remélem, hanem TUDOM, hogy sikerülni fog!

2011. aug. 22. 13:02
 16/24 anonim ***** válasza:

Helyes :))

És szerintem a mínusz 6 nagyon jó, így tovább, menni fog:)

2011. aug. 22. 15:18
 17/24 anonim ***** válasza:

Hajrá!

Én is fogyózom, de édességfüggőként egy kicsit nehéz. Még csak két napja csinálom. Az egyetlen mód, hogy ne rohanjak le most azonnal csokiért, hogy minden nap csak annyit mondok: MA nem eszem csokit. Ezt a módszert egy drogokról leszokófélben levő lány írta, aki képtelen kimondani, hogy soha többé. Most vagyok kb. 70 kiló és 55 szeretnék lenni 170 centihez. Remélem mindkettőnknek sikerül! Én nem mérem magam, mert elbíznám magam, csak nézegetem a tükörképemet. Szóval kitartás!

2011. aug. 24. 08:11
 18/24 anonim ***** válasza:
Biztos hogy sikerülni fog. Bármikor ha elcsábulsz csak gondolj a fiad ballagására, hogy milyen csinos leszel!!! :) Nagyon nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben és mindenki büszke lesz rád. Hát te még saját magadra. És szerintem jó a tempód. Én a 10kg-mal valami 3 évig szenvedtem. És még mindig van 1-2kg. Rohadt nehezen megy. Én inkább már szálkásítok. De rohadt nehéz. De imádom csinálni. :) Te is szeresd csinálni másképp nem megy. :)
2011. aug. 24. 09:32
 19/24 anonim válasza:

Hú,de jó volt olvasni erre belelkesedtem én is.

Közel vagyok a 100kg hoz és második babát tervezünk de előtte szeretnék fogyni.Megírnád nekem te hogy csinálod?

Gondoltam én úgy próbálom hogy kizárom a szénhidrátot meg az édességet, mozogni pluszba lusta vagyok szaladok eleget a 2 évesem mellett.

További kitartást és várom válaszod.

2011. aug. 24. 12:58
 20/24 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki a diétád?
2011. aug. 24. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!