Bíztatnátok kicsit? Tegnap még annyira jó ötletnek tűnt, és holnap kezdeném.
Nagyon jó ötlet,és a mozgás egészséges is.Biztos,hogy menni fog,ne add fel.Ja és ne szégyelld senki előtt,inkább legyél büszke,hogy teszel a testedért:)
Sok sikert,és jó edzést kívánok.
Akkor ne mond el,csak ha majd meglátják a végeredményt:)
Amugy elég csúnya,hogy igy beszélnek veled:(
De azért is fel a fejjel és csináld,ne miattuk,magad miatt.
A családod / barátod viselkedése nem valami szép... mi az hogy kinevetnének?? Ők talán mind tökéletesek? Igaz, rám is rámszólnak, mikor felszedek magamra, hogy észrevegyem magam. Csakazértis meg kell nekik mutatni hogy képes vagy tenni önmagadért.
Hidd el nagyon hamar meg fog látszani az eredmény. Arra figyelj, hogy néha abszolút nem lesz kedved a mozgáshoz, ilyenkor iszonyú akaraterővel rá kell venni magad.. utána sokkal jobban fogod érezni magad! Tudom mert én is ilyen vagyok.. alig tudom rávenni magam viszont mikor visszajövök a futásból / konditeremből, teljesen fel vagyok frissülve és a hangulatom is sokkal jobb.
Ja, és az étkezésedre ne felejts el odafigyelni a mozgás mellett! Sok sikert, kívánom hogy sikerüljön.
Én is ezt kezdtem el.. húú, asszem kb. 1,5 éve. Aztán 1 éve elkezdtem diétázni (90 napos) és fogytam 10 kg-t. De a sport nagyon sokat számított mellette. Ezt az 5km-es edzéstervet csináltam én is. Ma már könnyedén futok 1 órán keresztül is, nincs gondom vele. De ha később nem lenne elég a futás, akkor ajánlom Norbi dvd-it. És ez most nem vicc! Nagyon jól megizzaszt! Próbáld ki!
Amikor én elkezdtem ezt a diéta dolgot én is ugyanígy be voltam "parázva", hogy jaj kiröhögnek meg stb.. Mert kb. én is ezt kaptam a családtól, nem ilyen durván azért, hogy tehén, de ment a lelki terror nálunk is. Kb. fél év volt, hogy azt mertem mondani anyának, hogy akkor holnaptól diéta... Aztán ő is örült, hogy próbálok változtatni és egészségesebben élni, segített, biztatott, ha csoki volt a kezembe rám szólt... szóval mindjárt könnyebb lett az egész.
Nagyon sok sikert kívánok!
17/L
Jaj, nagyon kedvesek vagytok! Utolsó, lenne kedved kicsit beszélgetni?
Anyámnak iylet nem is érdemes mondani, mert nem főz. Ha esetleg adnátok étkezéssel kapcsolatos tippeket, szívesen várom :)
A barátom nem nevetne ki, tudom, maximum azért, mert mindig tökig pirulok és nem tudok hová bújni... csak ezekért kinevettek mindig, és már szégyenlem.. tudom, hogy ő nem csinálná, és apa se, csak anyámék, de mégse tudnám elmondani. Valószínű az unokaöcsémet fogom beavatni csak, meg a kutyánkat, mert velem fog eljárni. :)
Figyelj a mozgás alapvetően fontos, ne számítson, hogy ki mit mond, magadért mozogj, és, ha fogysz mellette az csak egy pozitív visszacsatolás, hogy javult a szervezeted erőnléte. Tudod ép testben ép lélek, és nem a külsőért kell edzeni, hanem, mert belülről is egészségesebb akarsz lenni.
Tűzz ki egy közeli, egy közép, és egy távlati célt magad elé, és érd el. Lehet ez kinézetre, leadott súlyra, megtett távra, bármire vonatkozóan.
Én tegnap este kezdtem el és mikor mondtam hogy futni megyek el se akarták hinni azt gondolták cigiért megyek a boltba.
Sok idő kellett mire elszántam magam hogy elkezdem de végre tegnap este felvettem a cipőt elsétáltam egy kevésbé forgalmas utcába és elkezdtem az 1 perc futás 2 perc séta edzéstervet. Mikor hazaértem már nem néztek bolondnak és jól eset a futás is nem volt fárasztó és már várom a következő napot.
Hajrá csak elkezdeni nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!