Jó ötletnek találjátok, hogy közismert diéták helyett testreszabottal próbálkozok?
Nem akarok sztárdiétákba, leveskúrákba, gyümölcskúrákba meg hasonlókba kezdeni. Inkább megengedtem magamnak, hogy én állitsak össze saját diétát magamnak, főleg, hogy még csak 15/L vagyok. Még azt is jó ötletnek találom, hogy ezúttal megtanulok főzni ! Igy legalább pontosan tudom, hogy mi kerül a tányéromra és én különben is jobban szeretem az egyszerű ételeket.
Nektek mi a véleményetek ? Természetesen a mozgástervről is intézkedtem, a napi folyadékbevitelről és a vitamin és más ásványi anyag szükségleteimről is :-)
Köszönöm előre is a válaszokat ! Kellemes estét Kivánok Mindenkinek !
Ez nem ilyen egyszerű, orvosi egyetemen tanítják, a szakembert dietetikusnak hívják.
15 évesen óvatosan bánnék az ilyesmivel, mert egy rossz fogyókúra végleges meddőséget meg egyéb nem vicces dolgokat okozhat.
szerintem jó ötlet
kicsit utánaolvasgat és tudni fogja hogy mit hogyan kell
én is azt csinálom és megy a fogyés, sneki sem segít benne, saját magamnak állítok össze diétát és megy, ja és úgy hogy nem hagyok ki semmit se, sütit se meg ilyneke szal jó tölet, valósíds is meg, de ne hagyj ki semmit mindne kell, figyelj a mértékre és menni fog
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!