Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ötletnek találjátok, hogy...

Jó ötletnek találjátok, hogy közismert diéták helyett testreszabottal próbálkozok?

Figyelt kérdés

Nem akarok sztárdiétákba, leveskúrákba, gyümölcskúrákba meg hasonlókba kezdeni. Inkább megengedtem magamnak, hogy én állitsak össze saját diétát magamnak, főleg, hogy még csak 15/L vagyok. Még azt is jó ötletnek találom, hogy ezúttal megtanulok főzni ! Igy legalább pontosan tudom, hogy mi kerül a tányéromra és én különben is jobban szeretem az egyszerű ételeket.

Nektek mi a véleményetek ? Természetesen a mozgástervről is intézkedtem, a napi folyadékbevitelről és a vitamin és más ásványi anyag szükségleteimről is :-)

Köszönöm előre is a válaszokat ! Kellemes estét Kivánok Mindenkinek !

2010. júl. 30. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem sok 15 éves lány gondolkodik igy. Legalábbis én nem igy tettem annak időbe és meg is volt a hátránya. Először is gratulálok, hogy tudod mi a jó, mert ezek a kúrák egyáltalán nem azok. Sok sikert ez nagyon jól hangzik és tudd a lényeg nem az, hogy minél hamarabb megszabadulj a feleslegtől, hanem idővel és úgy tartós is marad.
2010. júl. 30. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
írd le hogy mit értesz saját diéta és edzésterv alatt, és akkor mondunk róla véleményt
2010. júl. 30. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
dietetikust keress meg inkább
2010. júl. 30. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerű, orvosi egyetemen tanítják, a szakembert dietetikusnak hívják.

15 évesen óvatosan bánnék az ilyesmivel, mert egy rossz fogyókúra végleges meddőséget meg egyéb nem vicces dolgokat okozhat.

2010. júl. 30. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem ha jól utánanéz valaki a dolgoknak és tisztában van mi micsoda és mire van szüksége a szerezetnek ez a módszer sokkal jobban működhet mint a fix diéták. amúgy én 18 évesen fogytam le mindenféle csodadiéta nélkül, kevesebbet ettem és többet mozogtam ,fél év alatt szinte észrevétlenül lement 13 kg. fiatal korban egy kis mozgással nagyon könnyű fogyni.
2010. júl. 30. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem jó ötlet

kicsit utánaolvasgat és tudni fogja hogy mit hogyan kell

én is azt csinálom és megy a fogyés, sneki sem segít benne, saját magamnak állítok össze diétát és megy, ja és úgy hogy nem hagyok ki semmit se, sütit se meg ilyneke szal jó tölet, valósíds is meg, de ne hagyj ki semmit mindne kell, figyelj a mértékre és menni fog

sok sikert

2010. júl. 30. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!