Bíztatnátok kicsit? Eddig 8kilót sikerült fogynom!
Szia!
Biztos hogy sikerülni fog, én 95voltam most 75 fél év alatt sikerült. Akaraterő látom van ,csak nyugodtan folytasd,egézségedre közben figyelj azért!
És grat. az eddig elértekhez is!:) További sok sikert
Sziasztok! :) Köszi szépen!
Június 25-től csinálom, először úgy kezdtem hogy 3 óra után nem ettem semmit! Aztán idővel rájöttem hogy ez hülyeség. Reggelire nyugodt szívvel eszem pizzát, kiflit kenyeret stb. A nap folyamán úgyis lemozgom! Ebédre ami nálam kb 1-2 órakor van azt eszek amit anyu csinál. Csak kevesebbet. Pl: rántott húst, paradicsomos káposztát stb... /De kenyér nélkül mindent/. Először fura volt de megszoktam. Vacsira salátát, gyümölcsöt eszek. De 6 óra után már csak vizet iszom! A coláról nem tudtam lemondani, de abból is csak zérót iszom!
Naponta fél óra aerobic! Ennyi...
Nagyon szép az elért eredményed, gratulálok.
Ha gondolod, regisztrálj a hoxa.hu-n. Itt folyamatos biztatást, támogatást kaphatsz, és ötleteket is a fogyáshoz. Ezek mellett jó a közösség és mindenki imádnivaló. A mérlegelőben pedig folyamatosan nyomonkövetheted a súlyodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!