Hogy sikerült kb.10 kg-t lefogynod?
én fogytam egyszer 15-öt egyszer meg 10-et de mind2szer hülye voltam mivel utána nem nagyon figyeltem és szép lassan vissza jött:( (1 év alatt)de most megfogadtam hogy ha megcsinálom nem fog. egyébként mindent ettem csak figyeltem a mértékre, főleg este meg már nem ettem kenyeret csak saláta, tojás, párolt zöldség, joghurt, túró, hús,leves.
sajnos elég hízékony vagyok amúgyis eléggé kéne figyelnem magamra.
aug 20-tól mostanáig fogytam egy 10est. kiszámoltam, mennyi a napi kalóriaszükségletem, csökkentettem 500-zal, onnantól kezdve annyit ettem. megválogattam, hogy mit eszek: reggel szénhidrátot, ebédre azt is meg fehérjét is, estére sok fehérjét. mindennap zöldség, gyümölcs, sok fűszeres husi, ásványvíz, néha lájtkóla, teák édesítőszerrel, és persze sok mozgás. heti 2-3 futás és ugyanennyi Rubint Réka. Mondjuk az utóbbi 2 hétben nem volt alkalmam futni menni, de még így is fogytam.
a nadrágméretem 42-ről 40-re csökkent, de már az is lötyög rajtam, a 38-as meg még kényelmetlen picit. Pólóban L-eset vettem, mostmár S-es néha M-es kell (a mellem miatt nem mindig elég az S).
Összességében valahogy így néz ki:
........aug..........okt
tömeg: 77 kg.........67 kg
derék: 74 cm.........66 cm
Úszógumi: 93 cm......82 cm
fenék: 107 cm........99 cm
comb: 62 cm..........55 cm
még a tökéletességhez 5 kg hiányzik, 175 cm vagyok ugyanis.
sok sikert! :)
Szia!A legjobb tanács,ha odafigyelsz a kajákra és nagyon sokat mozogsz.én Januárban kezdtem,minden nap sportolok és eddig 12,5kg-ot dobtam le.
ajánlok egy módszert:www.curves.hu
3. válaszolónak..
hány percet futottál egyszerre?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!