Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megint nekirugaszkodtam, és...

Megint nekirugaszkodtam, és érzem hogy sikerülni fog ismét. Biztatnátok azért?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam vékony, de 26 éves koromban már 100kg mutatott a mérleg.Eldöntöttem lefogyok, és sikerült is, a csúcs 63 kg volt.5 évig tartottam.Aztán megint elszaladt velem a ló, most megint 100kg voltam!Egy hete megint elkezdtem a saját magam által kreált diétát, napra pontosan akkor, mint ezelőtt 8 éve.És az agyam is átállt, nem kívánom a nehéz kajákat, mitöbb egy hét alatt -5 kg mutat a mérleg.Tudom, tudom, ez csak víz, meg salakanyag, mert méregtelenít a szervezetem, de sokkal jobban érzem magam már most.És ha sikerül megint a fogyás, soha többet nem engedem el magam megint.De azért egy-két jó szó, biztatás, esetleg tanács jól jönne:)

Előre is köszi.

34/N

2011. aug. 6. 19:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Ha 8 éve ment, most is fog:)

Amúgy meg gratulálok a fogyásodhoz, kár hogy az előző sikereket elrontottad, de most lesz az még 60 is, mert a visszahízástól még motiváltabb lettél ;)

Gyerünk, gyerünk, én szurkolok neked :))

2011. aug. 6. 19:40
 2/24 A kérdező kommentje:

Jajj, tudod milyen löket ez nekem???Nagyon köszi:)

Eldöntöttem, hogy megcsinálom, és kész!Nincsen kifogás, meg semmi.

2011. aug. 6. 19:44
 3/24 B. Elek válasza:

ugyse fog sikerülni

de azért hajrá:D

2011. aug. 6. 19:45
 4/24 A kérdező kommentje:
Az ilyen hozzászólások még jobban motiválnak!Neked is köszi.
2011. aug. 6. 19:51
 5/24 anonim ***** válasza:

Tanács annyi, hogy azt az "általad kreált diétát" vizsgáld meg jó alaposan, olvass utána szálkásító mintaétrendeknek, az életmódváltás fontos alapköveinek, soha ne koplalj, ne tagadj meg semmi tápanyagot a szervezetedtől, a diéta egy életen át tartható legyen.

Akkor menni fog, a lelkesedésedből kitűnik, hogy sikerült már a fejedben eldöntened a dolgot, a régebbi tapasztalatodból meg látszik, hogy akaraterővel is rendelkezel hozzá. :)

Sok sikert az egészséges fogyáshoz és majd az álomalak megtartásához is!

2011. aug. 6. 19:57
 6/24 anonim ***** válasza:
nagyon ügyes vagy én csak csodállak hiszen szinte 40kg fogytál tuti sikerülni fog újra mert már ismered azt az érzést amikor minden könnyedebben ment és sokkal vonzóbbnak is érezted magad ezért könnyebb lesz küzdened érte és van egy bevált fogyókúra terved amiben nincsenek kétségeid mert egyszer más sikerült.légy büszke magadra és ne add fel!! :)
2011. aug. 6. 19:58
 7/24 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi, köszi!
2011. aug. 6. 19:59
 8/24 A kérdező kommentje:
Van egy gardróbnyi ruhám, amiket akkor hoztam Olaszországból, amikor 63kg voltam.Jövő nyáron ismét fel fogom őket venni, az tuti!
2011. aug. 6. 20:01
 9/24 anonim ***** válasza:
Hajráá! Sikerülni fog, ebbe biztos lehetsz! :)
2011. aug. 6. 20:05
 10/24 A kérdező kommentje:
Igen, sikerülni fog, mert nagyon akarom.És tényleg fejben dől el.Ma főztem a családomnak egy vagon kaját, milánóitól a tejfölös csirkéig, palacsinta sodóval, vacsora pizza, de ha hiszitek, ha nem, meg sem fordult a fejemben, hogy enni kéne belőlük.Tök természetes volt, dudorászva főzőcskéztem, majd tálaltam nekik, és leültem velük enni az én ebédemet.Semmi sóvárgás, semmi "jajj csak egy falatot".Ebből gondolom, hogy agyilag is helyre kerültek megint a dolgok, mert hogy eddig nem voltak a helyükön, az biztos:)
2011. aug. 6. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!