Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bíztatnátok kicsit? Tegnap...

Bíztatnátok kicsit? Tegnap még annyira jó ötletnek tűnt, és holnap kezdeném.

Figyelt kérdés
[link] Ezt akarom elkezdeni. Tudom, hogy igazából kedden kezdem, de annyira jól esne a bíztatás, mert itthon csak kinevetnének érte :( Nem vagyok egy modell alkat, 150/65, és 16L, ami ugye nem épp jó. Van barátom, így szeret, neki pláne nem merném elmondani, félek, hogy kinevet. Mindenki így szeret, meg minden, csak utálom, hogy futásnál is pl. én vagyok az utolsó. Bíztatnátok egy kicsit? Milyen eredményt várhatok? Én úgy mindenhol gömbölyű vagyok. Nagyok a melleim, van némi hasam (arról már fogytam, de rejtély, hogy hogy), combom és fenekem is.
2010. aug. 15. 23:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ne törődj mit mondanak,majd csak elcsodálkoznak az eredményen.

Én is ezt az edzéstervet csinálom és nagyon jó,most tartok az 5.hétnél és élvezem a futást,sokszor már várom a futónapokat.Pedig nemrég még utáltam futni és én is mindig utolsó voltam.

Azzal,hogy kinevetnek ne törődj,egy normális felfogású ember tisztel amiért nekifogsz és teszel a változás érdekében.

Ne törődj rajtam is nevettek,de én magabiztos vagyok és lesz*rtam.Én focipályán futok és ott sokkal jobb:

1,mert kevésbé megterhelő,mint aszfalton

2,mert ott mások is futnak és ők meg nem néznek le sőt felnéznek rám,mert elkezdetem és nem otthon punnyadok.Futás után még beszélgetni is szoktam egy nővel aki évek óta fut és mindig biztat,hogy menni fog meg minden és ez nagyon jól esik.

Amúgy meg én is kaptam a b*szogatásból,egyik nap mikor kimentem futni ott volt néhány kis cigánykölyök,akik melegítés közben beszólogattak,hogy nemicsinááál,idétlen,te ejisze tudsz futni?

és gúnyosan kezdtek röhögni.

Mondtam na jó akkor gyertek fussatok velem,ti biztosan jobban futtok,erre ők ó hát úgy lehagylak,hogy...

Mondom jó akkor gyerünk induljunk,lássuk ki a jobb!

El is indultunk erre ők futtak egy fél kört és abbahagyták.Én meg a második körömnél elégedetten rájuk mosolyogtam,még beszólogattak de aztán látták,hogy velem nem lehet szórakozni és elmentek.

Szóval ezzel ne is törődj,aki kinevet az buta és otthon punnyad egész nap,ne engedd,hogy leoltsanak mutasd meg nekik,hogy sokkal jobb vagy náluk.

Igen is dicséretes,hogy neki fogtál,légy büszke magadra és bízz magadban,mert meg tudod csinálni!:)

Ha szeretnél írj privit és számolj be a,hogy hogy ment,én bízom benned és büszke vagyok rád,mert nekifogtál annak ellenére amiket leírtál:)

2010. aug. 16. 11:55
 12/17 anonim válasza:
Kinevetni?Miről beszélünk?Azért kell manapság kinevetni valakit mert mozog,sportol és foglalkozik azzal, hogy hogyan is érzi magát jól abőrében?hát igen...szerintem is eléggé nevetséges....BUTASÁG!Én imádok sportolni a futás pedig majd'mindennapos...amerre én lakom az a sikk ha vmit sportolsz...ha pedig futáshoz készen látnak...már midenki tudja hová megyek:D2őt tudok ajánlani: futás előtt min1 órával ne egyél,különben nem fogsz úgy bírni...jaa és persze töltsd fel az mp3ast és nyugottan ha csak gondolod félfülessel de hallgasd a kedvenc zenédet!!Hidd el ez előre visz:)Én így szoktam lefutni a szomszéd városba meg haza;)Sok sikert!
2010. aug. 16. 15:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok. Köszönöm mindenkinek!
2010. aug. 18. 22:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Szabad kíváncsiskodni, elkezdted?:) Milyen volt?
2010. aug. 19. 07:33
 15/17 anonim válasza:
Kezdd el nyugodtan! Én augusztus 2án kezdtem el futni, minden este 30-40 percet futok. Néha szenvedek, de hidd el megéri. Most vettem meg életem első feszülős csőgatyáját. Azt mondják, a lábamon látszik. Szóval a futás fogyaszt a legjobban! Hidd el nekem;)
2010. aug. 19. 23:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Nah? Hogy sikerült?:)
2010. okt. 24. 20:33
 17/17 anonim ***** válasza:
engem is érdekel sikerült fogyni valamennyit?
2010. okt. 24. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!