Az előbb olvastam hogy jónéhányan azt mondják hogy rubint réka tornái 1nagy szart sem érnek most lehet ezekkel a tornákkal fogynni vagy nem?
RRnél minden jóformán ezerszer jobb... lényeg az ellenállás! Ha ez nincs meg bohóckodhatsz te ilyen dvd-kre nem tudom minimálisra csökkenteni az izomveszteség.
Mi a leghatásosabb legtutibb edzés ami 1000x jobb ennél?
Jó legyen!
4 napos osztott edzésterv.
Hétfő: bicepsz, hát
Kedd: pihi
Szerda: tricepsz, mell, váll
Csütörtök: pihi
Péntek: Láb, törzs
Szombat: Alkar + kieg gyakorlatok
Vasárnap: pihi
Gyakorlatokat itt találsz: [link] Minden izomcsoportra, 2-3 gyakorlat, 4*4 és 6*12 közötti szériák. Egy edzésed nem több mint 1 óra + 30 perc intervall futás 30 sec lassú, 30 sec erőltetett menettel.
Vasárnap teljes pihenő. Kedd, csütörtök aktív regeráció.
Persze mindez semmit sem ér, tökéletes kaja nélkül. A kcal felhasználásodnál 500kcallal kevesebbet tolj, testzsírszázalék függően, 11 és 3 nap között valahol csaló nap. Testtömegenként 2-3 g fehérje, szénhidrát kb 1,5-2g de lehet piramisba is menni, ez már alkatfüggő dolog pl első nap sok ch csaló nap előtt szinte semmi. Napi 5-6 étkezés piramisba/fordított piramisba a kaját, reggelire a legtöbb ch, vacsira a legtöbb fehérje, edzés után kapásból gyorsan felszívódó fehérje minimális ch-val.
Ha ennél valaki tutibbat, használhatóbbat mond az vagy hazudik, vagy rubint réka.
Sohasem állítottam, hogy nem működik a rendszere, fogyni lehet vele igen, de az eredmény nem lesz szép, a zsír jó része rajtad marad.
Ja és hanyagoljátok ezen kommenteket: Jááj de én nem akarok izmos lenni... meg jájj de hát jájj...
Ahhoz, hogy izmot szedj fel, ahhoz pozitív kalória mérleg kell csibéim, hiába súlyzózzátok halálra az agyatokat, 0g izmot foktok építeni amíg nem olyan a kajátok. Ezzel az a tervel, csak a jelenlegi izomegetek, nagy részét tudjátok megtartani, ha betartjátok szép sikerrel.
Ha szombat nem tetszik, tegyétek át a vállat oda, kész ennyi.
Várom a rinyálós kommentjeitek, hogy dehát nincs pénzem konditeremre meg, de ez genetika meg jajj, nem fogok reagálni mert ezt a teljes edzést le tudjátok nyomni otthon 1db ilyennel: [link] (bár ez alkatfüggő de közülettek nem hinném, hogy valaki 10kgnál többel tudna bicepszezni, vagy akár arnold nyomást nyomni)
99%ban azért rossz a térde sok embernek,mert olyan gyenge,edzetlen.
Guggolni kell,hogy megerősödjön.
És akkor én is védekezek előre:).
A guggolásnál természetesebb gyakorlat nincs.
Tehát ahogy futni,úgy guggolni a legtermészetesebb dolog.
Mondtam, hogy jöttök majd a genetikával... már kimondottan hiányoltam volna. Anyám túlsúlyos, apám cukorbeteg, apai nagyapám gyomorrákos volt, api nagyanyám kórosan sovány és gyenge volt anyai nagyanyámnak nem tudjuk mi baja van mert nem hajlandó dokihoz menni (remélem nem mellrák), anyai nagyapám meg izületes, nővérem csontritkulásos és gerincferdüléses.
A családba SENKI, SOHA egy 1 percet nem sportolt, amikor kicsi voltam azzal tömték a fejem genetika, hogy el vagyok hízva. Genetika, hogy FÁJ A TÉRDEM futás közbe, és genetika, hogy 5 perc bicikli után 160-as a pulzusom és elájulok.
Most heti 6x van 2,5 órás súlyzós erőedzésem, makk egészséges vagyok, erőedző létemre bármikor lefutok neked 10km.
Amikor lefogytam 30kgot és elkezdtem igazán annó még testépítéssel foglalkozni 60kgosan senki nem mondta, hogy jó a genetikám az egészre. Most 82kgason kemény munkával, bár nem sok de több mint amit a kis 50kgosak rajcsávók elérnek, azzal jönnek, hogy de hát nekem tökéletes a genetikám... HOL? KITŐL örököltem volna jó genetikát? HE?
Befejeztem, gondolkozzatok el előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!