Mi a baj a Rubint Réka tornákkal?
Sokan írjátok hogy ezek a tornák csak p*nciszellőztetések és tötymörészések... ha lábsúllyal csinálom akkor hatásosabb? mert én pl lábsúlyt has, fenék, és combformáló részeknál használok ( 1 kilósakat ) meg a felsőtest formálásnál másfél kilósakat. így is tötymörészésnek számít?
köszi a válaszokat
Semmivel se lesz jobb ha lábsúllyal csinálod, az még mindig nem akkora terhelés amekkora kéne.
Mi a baj vele? Az, hogy nincs megfelelő terhelés ezáltal nagy az esély az izomvesztésre.
Vegyél egy egykezes súlyzót csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat, sokkal többre mész vele.
A fö gond az, hogy sokan (föként a testépitös megszállotttak) nem tudják elképzelni, hogy nem mindenki vágómarha kinézetü izmokra törekszik, hanem karcsú akar lenni. A legtöbb nö, (mármint aki normális), nem azt akarja, hogy a vastagsága megmaradjon, csak zsir helyett izmok legyenek rajta, hanem azt, hogy csinos, de inkább vékony legyen.
A Rubint Réka és hasonló tornáktól nem lesz extrém izom senkin sem, viszont formás kinézetü, karcsú nö lesz, aki rendszeresen csinálja.
Amikor még nem mehettem konditerembe, én is kipróbáltam ezeket a tornákat, és hát nem történt semmi.1 kg-os lábsúlytól meg nem fog többet érni.Én amióta járok edzeni(fél éve), észrevettem magamon a változást.Igaz, kitartás és akaraterő kell hozzá, meg egy jól összeállított étrend, de meg is lesz az eredménye.:)
14/l
Utolsó: :D:D:D de tényleg igazad van. :)
Fruits Punch Samurai: olvastam valahol, hogy 20(?) éve személyi edző(?) vagy, vagy mi fene, de 15 kg-ot fogytam diétával és Rubint Rékával (olyan sznob vagyok, hogy még az óráira is elmentem :)) és feszes a bőröm, sőt még karcsú is vagyok. Ja bocs, ez lehetetlen, génhibás vagyok biztos.
Amit te sza rnak titulálsz, az attól még nem lesz az. :) Akárhány éves múlttal rendelkezel ezen a területen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!