Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a baj a Rubint Réka tornákkal?

Mi a baj a Rubint Réka tornákkal?

Figyelt kérdés

Sokan írjátok hogy ezek a tornák csak p*nciszellőztetések és tötymörészések... ha lábsúllyal csinálom akkor hatásosabb? mert én pl lábsúlyt has, fenék, és combformáló részeknál használok ( 1 kilósakat ) meg a felsőtest formálásnál másfél kilósakat. így is tötymörészésnek számít?

köszi a válaszokat

2011. júl. 28. 16:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%

Semmivel se lesz jobb ha lábsúllyal csinálod, az még mindig nem akkora terhelés amekkora kéne.

Mi a baj vele? Az, hogy nincs megfelelő terhelés ezáltal nagy az esély az izomvesztésre.

Vegyél egy egykezes súlyzót csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat, sokkal többre mész vele.

2011. júl. 28. 16:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A Rubint Réka tornák még lábsúlyok nélkül is nagyon hatásosak.
2011. júl. 28. 16:47
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Nincs is velük semmi baj.Én 2 hétig csináltam a combformáló gyakorlatot és nagyon is meglátszott az eredmény!
2011. júl. 28. 16:50
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

A fö gond az, hogy sokan (föként a testépitös megszállotttak) nem tudják elképzelni, hogy nem mindenki vágómarha kinézetü izmokra törekszik, hanem karcsú akar lenni. A legtöbb nö, (mármint aki normális), nem azt akarja, hogy a vastagsága megmaradjon, csak zsir helyett izmok legyenek rajta, hanem azt, hogy csinos, de inkább vékony legyen.

A Rubint Réka és hasonló tornáktól nem lesz extrém izom senkin sem, viszont formás kinézetü, karcsú nö lesz, aki rendszeresen csinálja.

2011. júl. 28. 16:57
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Jól van csináljátok, de aztán ne gyertek nekem azzal csajszikáim, hogy feszesedni akartok mert plötyik maradtatok! Akkor már b4szhatjátok, még addig érdemes jól csinálni amíg van alap izomtömeg, még akkor is ha háj van felette.
2011. júl. 28. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:
49%
Ja és úgy feszesedni, hogy fogyni már nem akartok tovább... az meg esélytelen.
2011. júl. 28. 17:01
 7/14 A kérdező kommentje:
kedves negyedik válaszoló, köszönöm :)
2011. júl. 28. 17:38
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Amikor még nem mehettem konditerembe, én is kipróbáltam ezeket a tornákat, és hát nem történt semmi.1 kg-os lábsúlytól meg nem fog többet érni.Én amióta járok edzeni(fél éve), észrevettem magamon a változást.Igaz, kitartás és akaraterő kell hozzá, meg egy jól összeállított étrend, de meg is lesz az eredménye.:)

14/l

2011. júl. 28. 18:26
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Samurai, te vagy az egyetlen, aki rendszeres, hónapokon át tartó 20-90 perces Réka-tornától elplöttyedsz, nem feszesedsz... Értekezhetnél valamelyik természettudományi karral, lehet fizetnének is érte, hogy tanulmányozhassanak téged.
2011. júl. 28. 18:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: :D:D:D de tényleg igazad van. :)

Fruits Punch Samurai: olvastam valahol, hogy 20(?) éve személyi edző(?) vagy, vagy mi fene, de 15 kg-ot fogytam diétával és Rubint Rékával (olyan sznob vagyok, hogy még az óráira is elmentem :)) és feszes a bőröm, sőt még karcsú is vagyok. Ja bocs, ez lehetetlen, génhibás vagyok biztos.

Amit te sza rnak titulálsz, az attól még nem lesz az. :) Akárhány éves múlttal rendelkezel ezen a területen...

2011. júl. 28. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!