Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a baj a Rubint Réka tornákkal?

Mi a baj a Rubint Réka tornákkal?

Figyelt kérdés

Sokan írjátok hogy ezek a tornák csak p*nciszellőztetések és tötymörészések... ha lábsúllyal csinálom akkor hatásosabb? mert én pl lábsúlyt has, fenék, és combformáló részeknál használok ( 1 kilósakat ) meg a felsőtest formálásnál másfél kilósakat. így is tötymörészésnek számít?

köszi a válaszokat

2011. júl. 28. 16:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

Nem, nem foglalkozom a témával 20 éve csak 4, és nem is vagyok személyi edző (ne keverjetek -amigo-val) hanem erőedző vagyok.

Mondtam, csináljatok amit akartok, nem hat meg én tényeket közlök. Ezenfelül mindenki azt hisz amit akar.

2011. júl. 29. 07:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs velük. Sőt! Kitartóan kell csinálni és meglesz az eredmény. Nem hiába vannak 100-an az alakreform óráin!!
2011. aug. 16. 23:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 50 feletti nö vagyok, ezelött egy évvel kezdtem el ezeket a gyakorlatokat csinálni úgy, hogy elötte 30 éve SEMMIT nem sportoltam. (A legtöbb mozgás a háztartás volt)

Ez alatt az aidö alatt a derekam 14 cm-rel lett vékonyabb, a combom felül 8 cm-rel, a térdem felett 5 cm-rel, a fenekem 10 cm-rel. Mivel ezek mért adatok, nemcsak beképzelem a változást.

2011. aug. 17. 07:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

P*nciszellőztetés?? Igen??!?!?!

Ezt a választ csak attól fogadom el, aki akár egy dvd-jét is egyben megcsinálja!!! Tötymörészés? Azért nem mindegy az sem hogy hogyan csinálod! Mert ha úgy csinálod hogy mialatt ő guggol 5-öt azalatt te guggolsz egyet , akkor persze hogy nem lesz hatásos, basszus! Meg ha két napig csinálod plusz mellette még úgy zabálsz mint egy disznó akkor persze hogy nem hatásos! Én igenis kiállok mellette és megvédem akárki akármit mond, ugyanis tapasztalatból mondom egy hónap alatt 3 és fél kilót fogytam, ami a normális!!!És nem diétáztam mellette! Csak úgy olvadnak rólam a kilók, naponta csinálok egy húszperces blokkot, és használ! Szóval aki azelőtt dumál mielőtt megpróbálná megcsinálni, az be is foghatja szépen a száját! Ja meg az is aki féltékenységből mondja rá ezt! Azért ő sem egyik napról a másikra lett ilyen, kemény év/évek állnak biztosan mögötte, ő sem a csokizabaálástól lett ilyen. Húú felidegesedtem megyek nyomok is egy húszperceset, hátha megnyugszom.

2011. aug. 30. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!