Sokat híztam? Nagyon kövér lettem? (kép) : S
Figyelt kérdés
Suli vége óta nem sportolok..már nyaralni is voltunk 2szer, ami csak punnyadást jelent, nem mozogtam semmit...és most nagymamámnál jöttem rá, hogy húha, baj van. Itt vannak a képek (félig fürdőruha, félig póló, itthon vagyunk végülis, mellékes:D):
A combomon látom, a csípőmön, és leginkább a hasamon...mennyit kéne leadnom kb? Megközelítőleg sem tudom hány kiló vagyok sajnos, de 169 centi :D
2011. júl. 12. 01:52
21/30 A kérdező kommentje:
14.08-nak nagyon köszönöm! :)) A heti 2 kilónak nagyon örülnék, mozgással nem lesz gond, végülis jóban vagyok a sporttal, csak elhanyagoltam eléggé.. ;) Az még a szerencsém, hogy imádom a halat, húst, gyümölcsöt..zöldségeket is, a brokkoli és a spenót a kedvenceim, ami ritka :DD Köszönöm!
2011. júl. 12. 14:11
22/30 A kérdező kommentje:
Ja, és amúgy 16 és fél vagyok :)
2011. júl. 12. 14:12
23/30 anonim válasza:
Akkor tényleg hamar le tudod adni! én tavaly 20 voltam és nekem is ment ;)
24/30 A kérdező kommentje:
Ááá köszönöm, ez bíztató!! :)))
2011. júl. 12. 21:20
25/30 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, átlagos az alakod, nem kell fogynod:) nem szépek a csontos lányok és a hasad is szép íves:) szerintem mutatós vagy, a lábaid véknyak is ..
26/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi! :) Örülök, hogy te így látod, de nagyon nem érzem így jól magam...szép íves a hasam, csak az a baj, hogy kifelé :)) Azért látszik úgy, mert széles a csípőm..és nem alkatilag :/
2011. júl. 12. 22:33
27/30 A kérdező kommentje:
Na, összeszedtem a konditerem órarendjét :D Heti 3 zumba, 3 pilates, és 1-2, vagy 3 spinning :D csak elég lesz...
2011. júl. 13. 23:34
28/30 anonim válasza:
Ha értesz ilyenekhez, mi a fenéért hagyod abba? Nem is hallottam még ezeket a kifejezéseket, sok sikert.
29/30 anonim válasza:
nekem bejössz így D:
szeretem a kicsit husisabb lányokat.:)
egyébként merre laksz, és hány éves vagy ?
30/30 anonim válasza:
Szia!
Na mi a helyzet? Hogy állsz a kilókkal? Sikerült formába hoznod magad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!