Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na most ez már "koplalásnak"...

Na most ez már "koplalásnak" számít? Úgy gondolom, rendesen ettem ma, de miért lettem éhes most 2 étkezés között? Lent!?

Figyelt kérdés

2-3 hónapja működik a módszer, napi 5-ször eszem, nagyjából mindent de kevesebb adagot mint régen. Eddig nem volt probléma, szép lassan formásodok, (persze mellette edzek is sokat) egyébként nincs rajtam felesleg, (164/50)

Ma például ezt ettem:

8:00- egy szelet kenyér, tonhallal, paradicsom,paprika,zöldhagyma,uborka + 1 pohár kefír búzakorpával

10:00- egy alma

14:00- egy tányér babgulyás (kevés babbal, sok sárgarépával, és inkább a levét ettem) és egy töltöttkáposzta kefírrel leöntve

18:00 - egy alma

A vacsim 8-fél9-kor lenne, de már 7-től éhes vagyok! Nem tudtam megvárjam e a vacsit, vagy egyek vmit, most már valószinű megvárom, csak nem tudom hogy ha 2-3 órát éhes vagyok, akkor az baj e, nem vesztek e izomból.

Vacsira ált megeszem 2 tojást, vagy túrót, zöldségekkel, esetleg egy kis marék tökmaggal.

Mit gondoltok? Lehet meg fog jönni, azért tört most rám az éhség, bár még nem kellene.

2011. máj. 3. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
ej-ej-ej..ilyen későn nem szabad enni. este és éjszaka az anyagcsere lelassul, és ami kaja van a szervezetben, mind zsírrá alakítja. egyél még háromkor vagy négykor uzsonnát, és a vacsora 7 kor legyen!!!
2011. máj. 3. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

te jóságos....első ekkora baromságot, mint amit írtál ("de persze bizonyított tény")

wááááá ez ma már a nem tudom hanyadik baromság, inkább nem olvasok többet ebben a kategóriában! És nem magyarázkodok mert már belefáradtam.

2011. máj. 3. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:
jah, és természetesen az első válaszolónak szólt!
2011. máj. 3. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
.a babot meg igazán megehetted volna, az elég jó arányban fehérje és igen koplalás, hisz éhes vagy
2011. máj. 3. 19:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
na de azért a kérdezőnek leírom! 8-fél 9kor tökéletes a kajád, pláne, hogy FEHÉRJÉT ESZEL!!! sovány túrót, tojás egyikből mondjuk kihagyod a sárgáját nyugodtan nyomathatod!
2011. máj. 3. 19:37
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! De mit gondoltok, ilyenkor ha 2 étkezés között rámtör az éhség, mit ehetnék? Vagy hozzam előrébb a vacsit?
2011. máj. 3. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
igyál meg pl egy fehérje turmixot!
2011. máj. 3. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért tör rád az éhség két étkezés között, mert egy alma az nem étkezés. A többi étkezés se tökéletes, de pl. babot és egyéb hüvelyeseket nyugodtan ehetsz. Minden étkezésed tartalmazzon szénhidrátot, fehérjét és zöldségeket, kivéve a vacsorád, az legyen csak fehérje, sovány túró pl. Az almákat meg felejtsd el és tegyél be a helyükre egy rendes étkezést, akkor nem leszel 7től éhes sem.
2011. máj. 3. 20:26
 9/10 anonim válasza:
milyen mozgásokat végzel? : ) vagy rajtad volt felesleg? meg hgoy formásodsz? nekem is nagyon szükségem lenne rá ,szóval légyszi írd le privibe vagy bárhova *-*
2011. máj. 3. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Ennyi kaját hülyeség 5 felé osztani már bocsánat. szerintem 3 felé oszd el.

3 nap nem evéstől kezdve számít koplalásnak.

2011. máj. 3. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!