Na most ez már "koplalásnak" számít? Úgy gondolom, rendesen ettem ma, de miért lettem éhes most 2 étkezés között? Lent!?
2-3 hónapja működik a módszer, napi 5-ször eszem, nagyjából mindent de kevesebb adagot mint régen. Eddig nem volt probléma, szép lassan formásodok, (persze mellette edzek is sokat) egyébként nincs rajtam felesleg, (164/50)
Ma például ezt ettem:
8:00- egy szelet kenyér, tonhallal, paradicsom,paprika,zöldhagyma,uborka + 1 pohár kefír búzakorpával
10:00- egy alma
14:00- egy tányér babgulyás (kevés babbal, sok sárgarépával, és inkább a levét ettem) és egy töltöttkáposzta kefírrel leöntve
18:00 - egy alma
A vacsim 8-fél9-kor lenne, de már 7-től éhes vagyok! Nem tudtam megvárjam e a vacsit, vagy egyek vmit, most már valószinű megvárom, csak nem tudom hogy ha 2-3 órát éhes vagyok, akkor az baj e, nem vesztek e izomból.
Vacsira ált megeszem 2 tojást, vagy túrót, zöldségekkel, esetleg egy kis marék tökmaggal.
Mit gondoltok? Lehet meg fog jönni, azért tört most rám az éhség, bár még nem kellene.
te jóságos....első ekkora baromságot, mint amit írtál ("de persze bizonyított tény")
wááááá ez ma már a nem tudom hanyadik baromság, inkább nem olvasok többet ebben a kategóriában! És nem magyarázkodok mert már belefáradtam.
Ennyi kaját hülyeség 5 felé osztani már bocsánat. szerintem 3 felé oszd el.
3 nap nem evéstől kezdve számít koplalásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!