Jól gondolom? Ha most átállnék rendes, egészséges diétára, bizonyára visszaszednék először pár kilót, de utána újra beindulna a fogyás?
Volt, hogy 400-600 kcalt ettem 1-1,5 hónapig. NEM HÍZTAM VISSZA, 1 kgot se, mert fokozatosan(!!!) emeltem az adagot.
A lényeg, hogy ne akarj rögtön 2000 kcalt enni, de még 1500-at se! Sőt, 1000 is sok lenne... minden héten emelj + 100-150 kcalt! Én is így csináltam... elkezdtem folyamatosan 600 kcalt enni (mert volt hogy egyik nap 450-et ettem, másik nap 500 körül.)
2. héten is 600 körül ettem, harmadik héten emeltem 700-800 kcalra. 1000 kcalt ettem 2 hétig még, utána azt emeltem 1100-1200-ra, majd így tovább.
így a szervezeted FOKOZATOSAN szokik hozzá a több kajához, és a nagyobb kcal mennyiséghez.
Ha koplaltál,akkor elsősorban nem fogytál-bár testsúlly alapján egyértelműen-,hanem csak az izomtérfogatodat csökkentetted.
Zsírból nem mehetett le túl sok.
Az egészséges diétában pont fordítva van.
Az izmok-formás seg-g pl,vagy a szívizom-megmarad és csak a testen lévő zsír-naracsbőr,úszógumi-tűnik el.
Ha jó sok fehérjét viszel be,akkor nem lesz olyan vészes a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!