Hogyan fogyjak le? Kollégista lettem, és nagyon rendszertelenül étkezem, s sajnos híztam is.
Figyelt kérdés
Mozgásra, nincs sok időm, de hogyan étkezzek, hogy NE hízzak tovább?2011. szept. 28. 15:55
1/9 anonim válasza:
Több zöldség, kevesebb szénhidrát (az édességen kívül a tésztafélék, krumpli, rizs is szénhidrát, így jobb, ha nem eszik belőle túl sokat az ember)
2/9 anonim válasza:
Fontos a rendszeresség! Hízlal az összevisszaság!
3/9 escrogar válasza:
Nem a rendszertelenség hizlal, hanem többet eszel, mint a testednek kell az aktivitási szinted mellett.
4/9 A kérdező kommentje:
Ma ezt ettem, tudom, hogy sok :-(
Reggeli: kis csésze műzli+ 1 banán
10 órai: 1 Kitkat
Ebéd: 1 töltött paprika+1 zsemle
Uzsonna: 1 joghurt+ 1 műzliszelet
1 hónap alatt 5 kilót híztam :-(((((((
2011. szept. 28. 16:13
5/9 escrogar válasza:
ez lófasz, ez az alapvető fiziológiai szükségletekhez nem elég.
6/9 A kérdező kommentje:
pedig nekem ez nagyon soknak tűnik
2011. szept. 28. 18:05
7/9 anonim válasza:
Drága, ha ez neked sok, akkor:
R tejeskv, egy kifli vaj, és sonka
T dió, egy balaton szelet
E bableves, tejszínes csirke tészta
U tej, túró rudi
V tejszínes csirke tészta
UV tej, meg sztem még vmi kaja - és még ez is kevés.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi..... :-D
2011. szept. 28. 20:32
9/9 anonim válasza:
Az elsőnek belinkelt kaja nem sok, csak sok benne a szénhidrát. Banán, csoki, rizs (a húsgombócban). De mennyiségre kevés a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!