Sokat híztam? Nagyon kövér lettem? (kép) : S
Figyelt kérdés
Suli vége óta nem sportolok..már nyaralni is voltunk 2szer, ami csak punnyadást jelent, nem mozogtam semmit...és most nagymamámnál jöttem rá, hogy húha, baj van. Itt vannak a képek (félig fürdőruha, félig póló, itthon vagyunk végülis, mellékes:D):
A combomon látom, a csípőmön, és leginkább a hasamon...mennyit kéne leadnom kb? Megközelítőleg sem tudom hány kiló vagyok sajnos, de 169 centi :D
2011. júl. 12. 01:52
1/30 A kérdező kommentje:
ja és bocsi a rossz minőségért, de kivágtam, messziről van :D áhh, minnél tovább nézem, annál rosszabb...ez tragikus...:D szeptembertől zumbázni és spinnigre fogok járni hetente többször...nyáron csak felülés, lábemelés, ilyesmi mehet, meg hogy innentől kezdve salátán élek...mit tegyekk?:D
2011. júl. 12. 01:55
3/30 A kérdező kommentje:
és ne kíméljetek! csak bunkón ne, könyörgöm, így is végem van.
2011. júl. 12. 01:59
4/30 anonim válasza:
hát nem tudom hogy nézhettél ki ez előtt , de hogy ez ne 1 hónap alatt jött rád az biztos. husis.
5/30 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem sem...suli utolsó 2 hónapjában váltottam is a sport terén, szerintem az sem volt jó, és szép lassan összejött, de ez még rábodott, hogy most semmit sem csinálok kb...de ennek MOST kell véget vetnem.. ;) :'(
2011. júl. 12. 02:04
6/30 anonim válasza:
Kb 75 kg-nak saccollak,és kb 13kg-ot kellene fogynod.
7/30 anonim válasza:
kicsit husis vagy, de bejön.. najó, mégjobban bejönne ha mondjuk 7-10kilóval kevesebb lenne..:P
10/30 anonim válasza:
Jó alakod lenne, csak fogyjál 10 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!