Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat híztam? Nagyon kövér...

Sokat híztam? Nagyon kövér lettem? (kép) : S

Figyelt kérdés

Suli vége óta nem sportolok..már nyaralni is voltunk 2szer, ami csak punnyadást jelent, nem mozogtam semmit...és most nagymamámnál jöttem rá, hogy húha, baj van. Itt vannak a képek (félig fürdőruha, félig póló, itthon vagyunk végülis, mellékes:D):

[link]

[link]

[link]

A combomon látom, a csípőmön, és leginkább a hasamon...mennyit kéne leadnom kb? Megközelítőleg sem tudom hány kiló vagyok sajnos, de 169 centi :D

2011. júl. 12. 01:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Tyűűű! Hát bizony rá kéne venni magadat a sportra,ez nem kétséges. Szerintem 75 kg körül lehetsz,és kb. 12 kilótól kellene megszabadulnod. Ne aggódj ez még nem akkora nagy felesleg,ami katasztrofális. Sok sport,egészséges étkezés,és nyár végére rád sem fognak ismerni! Sok sikert! :)

26/N

2011. júl. 12. 07:33
 12/30 anonim ***** válasza:

Fuss, ússz, bringázz jó sokat, egyél kevesebb ch-t, zsírt, több fehérjét. Egy tízes így gysan lemegy majd.

ja, és ne kezd koplalásba, mert szétcs.szed a szervezeted és úgyis visszajön.

2011. júl. 12. 08:32
 13/30 anonim ***** válasza:
Azert szerintem merd meg magad,es ird meg hany kilo vagy. Amugy szerintem kb.74 kg es 10-12 kilotol kene megszabadulnod. Ajanlom a futast. Persze nem fel orakra gondolok.
2011. júl. 12. 09:08
 14/30 A kérdező kommentje:
Na, megmértem magam, találtam mérleget nagyiéknak...hát úristen. Van egy január 4-ikei orvosi papírom, azon 169 centinek írtak, és 62 kg voltam, meg hót izom, mert elég régóta úsztam és jártam fitness órákra...csak ugye ezt egy ideje abbahagytam, és fél év alatt 72 kiló lettem! Meg elkezdtem hülyeségeket enni, és rendszertelenül még tetejében, ahogy jött az évvége. Nem várom meg a szeptembert, újra elkezdek sportolni, meg normálisan enni, ahogy régen...zumba, spinning, ilyesmi lesz. Az úszást abbahagytam mert kb. 3 hetente beteg voltam. Ha jól étkezem, ez mennyi időt vehet igénybe? :S kb 2-3 hónap? Komolyan kétségbe vagyok esve...mivel most kevesebb az izom is rajtam, örülnél ha a 60 kiló alá is mennénk..
2011. júl. 12. 11:36
 15/30 A kérdező kommentje:
Ja, és bérlettel mennék, szóval kb. minden nap lenne valami, vagy zumba, vagy spinning, vagy fitness. Minimum heti 5x-6x mennék, de lehet olyan is, hogy egy nap 2-re.
2011. júl. 12. 11:56
 16/30 anonim ***** válasza:
41%

2-3 hónap alatt 10 kiló, de szép is lenne :DDD havi max 1-másfél kiló fog lemenni, édesem :)

én is megfogadtam, hogy minden nap fogok kocogni, 6 hete csinálom, olyan heti 4-5 jön össze, és alig egy kiló ment le eddig.. :)

2011. júl. 12. 12:36
 17/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egeszsegesen etkezel,nem iszol szensavas dolgokat,nem eszel kenyeret.......stb,es rendszeresen mozogsz 2-3 honap alatt leadhatsz 6 kilot siman. Mivel nem arrol van szo hogy 2 kilotol szeretne megszabadulni.Akkor nehezebb lenne.Igy viszont hamar latvany
2011. júl. 12. 13:36
 18/30 A kérdező kommentje:
Hát vannak olyan barátaim akik sok mozgással, dietetikus által felállított étrenddel (5ből 2en mentek étrendért), 3, max 4 hónap alatt fogyták le a 9-10-15 kilójukat :))
2011. júl. 12. 14:07
 19/30 anonim ***** válasza:
Heti két kilót simán le tudsz adni!!! (sőt elvileg többet is, de az könnyen visszajöhet és nem egészséges) Tavaly nyáron én is fogyókúráztam, sokat mozogtam, és csak húst és zöldséget, gyümölcsöt ettem (este 6 után pedig semmit) és sok vizet ittam. A képek alapján elég fiatal vagy, le fog az menni, csak ne keseredj el :) kitartás!
2011. júl. 12. 14:08
 20/30 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek adom a zöld ujjacskát! :)
2011. júl. 12. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!