HELP! Hogy lehetez, hogy nem fogytam, hanem inkább több lettem 80 dekával?
Figyelt kérdés
Olyan lájtosan ditáztam és nem tornáztam, mindenből ettem, csak keveset , és fogytam 8 kilót, (még mindig van kb 8 kg felesleg rajtam.
Hétfő óta pedig mindennap 40 percet tornázok, és oda figyelek hogy mit eszem, semmi kenyér félét, semmi cukrosat, meg zsírosat nem eszem, szigoruan oda figyelek hogy mit eszem, és most meg mértem magam reggel, és több vagyok 80 dekával mint hétfőn :(
2011. máj. 15. 11:52
1/5 anonim válasza:
Egyrészt nyolcvan deka az semmi, ne haragudj, de egy kiadós nagydolog súlya ennyi... Ez még nem túlsúly. Másrészt meg nyilván ennyi torna után valamennyi izmot csak építened kell, annak is van súlya. Ettől még fogysz, hiszen a zsírt égeti a szervezeted. Hacsak nem koplalsz olyan mértékben, hogy a tested kezd viszavenni a fogyásból. Mert az is előfordul, ha sokmindent megvonsz. Inkább fokozatosan és lassabban csináld.
2/5 anonim válasza:
Tanuljuk már meg, hogy a tükör számít, nem a mérleg...
Ha most 5 kilóval kevesebbet mutatna a mérleg, de a tükörben egy löttyedt rondaság nézne vissza boldogabb lennél???
3/5 anonim válasza:
Egyértelműen vissza kell állnod a régi életmódodra. Semmi fehérje, sok szénhidrát, közepes mennyiségű zsír, nulla mozgás és minden rendben lesz!
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő : A kérdésre válaszoljatok!!!!!
2011. máj. 15. 19:54
5/5 anonim válasza:
Mondjuk több vizet ittál, nehezen emészthető kaját ettél előző nap, épült egy kis izom, szorulásod van. Ezektől mind lehet. Nekem egy napon belül is ingadozik simán 2 (!) kilót a súlyom, de hozzáteszem hogy napi 3 liter vizet iszom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!